Lehet abból baj, ha a Nexgard Spectrat 2 nap késéssel adom be a kutyának?
Figyelt kérdés
Van egy 1,5 éves, 32 kilós akita inum, akinek Nexgard Spectrát adok kullancs és szívférgesség ellen, a következő adagot holnap kellene beadnom neki. Viszont ma eljöttünk a Balatonra, itt leszünk vasárnapig, és természetesen otthon hagytam a gyógyszerét... Lehet ebből probléma a hétvége folyamán?2020. júl. 2. 17:23
1/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy lenne ennyi csúszásból baj. Én 1 napot csúsztam egyszer, de nem volt probléma miatta.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem hogy nem lesz semmi. Geránium olaj van nálam, de önmagában nem tartom megbízhatónak.
2020. júl. 2. 17:39
3/8 anonim válasza:
Citromot facsarj 3 deci vizbe es kendd at az egesz kutyat! Ez bevalt. De nem 100% ! De sokkal tobbet er,mintha nem lenne rajta.
4/8 anonim válasza:
Még egy hét csúszásból sem lesz gond.
5/8 anonim válasza:
Mi 10 nap csúszás után inkább csináltattunk tesztet, mielőtt megkapta volna.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Jaj de jó, hogy találtam ilyen kérdést! Ugyanígy jártunk most mi is..
Ma jöttünk el vidékre nyaralni, persze, hogy azt hagytam otthon. Hétfőn tudom neki odaadni, szóval mi is csúszunk egy két napot.
De akkor nem volt ez gond?
7/8 A kérdező kommentje:
Most már mindegy gondolom, tekintve, hogy 1 hónapos a kérdésed, de nem, nem volt semmi gond. :)
2022. szept. 3. 12:29
8/8 anonim válasza:
Nem, a kullancsok ellen még védeni fog kb. egy-két héttel tovább, a szívféreg ellen meg még jó 1-2 hónapig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!