CSONTHARTYA GYULLADAS van a 9honapos kutyamnak. Mit tegyek egy hetet hordtam minden nap injekciokra azt hittem jobb lett 2nap mulva megint nem akar felallni es nem akar megint inni. Mit adjak neki? most vettem neki c vitamint.
és az állatorvos nem javasolt semmit?
( nem éppen tipikus csonthártya gyulladásos tünetek )
vidd normális dokihoz.
Elég érdekes, hogy nem használt a kezelés! Az én kutyámnak is volt fiatalabb korában. Egy injekciót kapott és otthonra antibiotikumot. Emellett kímélni kellett pár napig/1-2 hétig, de teljesen rendbe jött!
Biztos, hogy csonthártya gyulladása van? Azt javaslom, menj el egy rendes orvoshoz, aki normálisan megvizsgálja és nem csak lehúz...
Csonthártya gyulladás ennyire nem amortizálja le a kutyát általában.
Mit adsz neki enni?
Csak csipőt röntgenezett az orvos?
Gerincet nem nézett?
Alacsony fehérje tartalmú táp kell, ha csonthártyás. Röntgen azt is megmutatja, mert látszik a csonton a megvastagodás.
...vagy pedig lymekor tud nagyon odavágni az izületeknek. tényleg keress normális orvost.
( ha már bódítják a kutyát a röntgenhez, akkor érdemes egy teljes teströntgen )
Én azért csak megkérdeznék egy másik orvost, az sosem árt.
(Amúgy a c-vitamin nem sokat ér, a kutya tud magának szintetizálni.)
ma 15:08
Csonthártyánál ma már ajánlanak némi C vitamint. Vannak olyan kutatási eredmények, amelyek szerint a plusz C vitamin segít az ilyen esetekben. Aztán vagy igaz, vagy nem. Kárt nem okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!