Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak olyan lányok akik...

Vannak olyan lányok akik elfogadnának olyan fiút akinek nem volt még barátnője, és szűz még?

Figyelt kérdés

Azért nem volt még barátnőm mert nagyon béna vagyok az ismerkedésben, és zárkózott vagyok. Nem találok hozzám hasonló lányt. A másik gond hogy nem volt még senkim így eléggé tapasztalatlan vagyok.

Lehet még barátnőm, 24 éves vagyok?

2020. aug. 14. 09:30
 1/7 Manoka8528 válasza:

Miért ne lehetne!?

Bár nem tudom miért vagy zárkózott de mindenképpen megérné picit nyitottabbak lenni.Ha valaki nem kelti fel az érdeklődésedet akkor nem kell túl sok energiát belevinni de ha valaki érdekel akkor igenis légy nyitott.Max csak elkezdeni nehéz aztán adja magát mindig a helyzet ha már ismerkedsz.Nem vagy egyedül ezzel,sokan keresik a párjukat.Te is megtalálod.Csak picit legyél nyitottabb és ne zárkózz el ha valaki közeledik feléd.Ismerd meg aztán majd eldöntöd.Minden új ismeretség csak segíteni fog a tapasztalat szerzésben.Sok sikert neked :)

2020. aug. 14. 10:03
 2/7 anonim válasza:
Ha nem változol, szinte biztos, hogy nem lesz változás.
2020. aug. 14. 11:47
 3/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, sose késő. Figyelj a jelekre, amiket kapsz. Kölcsönös szimpátiánál ragadd meg a lehetőséget az ismerkedésre, aztán majd alakul.
2020. aug. 14. 12:28
 4/7 anonim válasza:
persze, pont akkor volt egy lány belém szerelmes, amikor a legkevésbé számítottam rá
2020. aug. 14. 14:42
 5/7 anonim válasza:
Melyik városban laksz?
2020. aug. 15. 13:31
 6/7 anonim válasza:
Én is 24 éves korom vgére vesztettem el a szüzességem. Nem érzem szégyennek. Szerintem az a szégyen, amikor valaki annyira el van keseredve, hogy inkább prostituálthoz megy, csak hogy ő is elmondhassa magáról h már nem szűz. Egyébként hasonlóan vagyok, nem nagyon merek ráírni emberekre. Mert tudom h van nem akarnának semmit, vagy esélytelen, vagy rögtön friend zone-ba kerülök. Egyébként marha nagy szerencse is kell manapság.
2020. aug. 15. 18:36
 7/7 anonim válasza:
Én is kissé zárkózott típus vagyok.
2020. szept. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!