Vannak olyan lányok akik elfogadnának olyan fiút akinek nem volt még barátnője, és szűz még?
Azért nem volt még barátnőm mert nagyon béna vagyok az ismerkedésben, és zárkózott vagyok. Nem találok hozzám hasonló lányt. A másik gond hogy nem volt még senkim így eléggé tapasztalatlan vagyok.
Lehet még barátnőm, 24 éves vagyok?
Miért ne lehetne!?
Bár nem tudom miért vagy zárkózott de mindenképpen megérné picit nyitottabbak lenni.Ha valaki nem kelti fel az érdeklődésedet akkor nem kell túl sok energiát belevinni de ha valaki érdekel akkor igenis légy nyitott.Max csak elkezdeni nehéz aztán adja magát mindig a helyzet ha már ismerkedsz.Nem vagy egyedül ezzel,sokan keresik a párjukat.Te is megtalálod.Csak picit legyél nyitottabb és ne zárkózz el ha valaki közeledik feléd.Ismerd meg aztán majd eldöntöd.Minden új ismeretség csak segíteni fog a tapasztalat szerzésben.Sok sikert neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!