Miért van az hogy sokan ismerkednének mégis eltünnek itt?
Szóval én tényleg nem értem sokan ismerkednének barátkozás céljából, majd pár levél után eltünnek...
Tuti vagyunk többen is akik barátkoznának és nem tünnének.
Akinek lehet írni jelezze:))
23/L
Szerintem az anonimitás ezt teszi az emberi viselkedéssel.
Az online kapcsolattartás egy még rosszabb formája, mint amit a messenger, viber, skype platformokon művelünk egymással.
Itt senki sem tudhatja, hogy ki az a bunkó személy, aki bunkó volt, ezért megengedik maguknak a bunkóságot.
Én is ismerkednék, de egyszerűen meggátol a kollektív intelligencia hiánya. A borzasztóan igénytelen fogalmazások katyvaszában nem érzem úgy, hogy itt akadna olyan ember, akit meg kéne ismernem.
Bárkivel kezdeményezek kommunikációt, valami értelmezhetetlen igénytelenséget kapok vissza (ha egyáltalán válaszol), és még azt is vesszők, mondatvégi írásjelek, ékezetek nélkül.
Ráadásul nagyon nehezen akarnak elszakadni erről az oldalról, én pedig inkább a szóbeli beszélgetéseket preferálom, mert képtelen vagyok olyan röviden fogalmazni, hogy azt a chat-en ne legyen fárasztó olvasni.
25/F
Ha gondolod, nekem is írhatsz :)
Én is sajnos azt tapasztalom, hogy az emberek itt 1-2 nap alatt eltűnnek :/
24/F
Több oka is lehet:
Nem gondolják komolyan, csak szórakoznak.
Azt hiszik hogy néhány chat üzenetből megismerik a másikat, személyes találkozótól pedig félnek.
Ha szeretnél, akkor nekem is írhatsz.
23F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!