Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért van az hogy sokan...

Miért van az hogy sokan ismerkednének mégis eltünnek itt?

Figyelt kérdés

Szóval én tényleg nem értem sokan ismerkednének barátkozás céljából, majd pár levél után eltünnek...

Tuti vagyunk többen is akik barátkoznának és nem tünnének.

Akinek lehet írni jelezze:))

23/L

2020. aug. 13. 02:26
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Szerintem az anonimitás ezt teszi az emberi viselkedéssel.

Az online kapcsolattartás egy még rosszabb formája, mint amit a messenger, viber, skype platformokon művelünk egymással.

Itt senki sem tudhatja, hogy ki az a bunkó személy, aki bunkó volt, ezért megengedik maguknak a bunkóságot.

Én is ismerkednék, de egyszerűen meggátol a kollektív intelligencia hiánya. A borzasztóan igénytelen fogalmazások katyvaszában nem érzem úgy, hogy itt akadna olyan ember, akit meg kéne ismernem.

Bárkivel kezdeményezek kommunikációt, valami értelmezhetetlen igénytelenséget kapok vissza (ha egyáltalán válaszol), és még azt is vesszők, mondatvégi írásjelek, ékezetek nélkül.

Ráadásul nagyon nehezen akarnak elszakadni erről az oldalról, én pedig inkább a szóbeli beszélgetéseket preferálom, mert képtelen vagyok olyan röviden fogalmazni, hogy azt a chat-en ne legyen fárasztó olvasni.

25/F

2020. aug. 13. 10:57
 12/24 anonim válasza:
Ha szeretnéd, írj nyugodtan :)
2020. aug. 13. 11:17
 13/24 anonim válasza:
Nekem is írhatsz:)
2020. aug. 13. 12:59
 14/24 anonim válasza:
Délelőtt írtam neki privit de nem jött válasz
2020. aug. 13. 14:33
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2020. aug. 13. 23:12
 16/24 anonim válasza:

Ha gondolod, nekem is írhatsz :)

Én is sajnos azt tapasztalom, hogy az emberek itt 1-2 nap alatt eltűnnek :/

24/F

2020. aug. 13. 23:20
 17/24 anonim válasza:

Több oka is lehet:

Nem gondolják komolyan, csak szórakoznak.

Azt hiszik hogy néhány chat üzenetből megismerik a másikat, személyes találkozótól pedig félnek.

Ha szeretnél, akkor nekem is írhatsz.

23F

2020. aug. 14. 14:10
 18/24 anonim válasza:
Igazából több oka is lehet annak, ha valaki csak úgy lelép, bár szerintem bunkóság ez valahol. Én is beszélgettem itt már több olyan emberrel, akikkel hamar kiderült, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, de én olyankor lezártam a beszélgetést, megírtam, hogy inkább hagyjuk ezt, mert nem jutunk ezzel sehová. Szerintem így lenne a normális, nem csak minden szó nélkül lelépni. Ugyanúgy, ahogyan egy élő beszélgetés során sem hagyjuk ott a partnerünket minden szó nélkül, bármennyire unalmas is a beszélgetés, ugyanúgy az online csevegés során sem kellene azért ilyet tenni. Persze, nyilván ahányan vagyunk, annyiféle képen gondolkodunk erről, ez csak az én véleményem...
2020. okt. 7. 12:56
 19/24 anonim válasza:
Amúgy pedig, ha van kedved beszélgetni, én nyitott vagyok erre. Kíváncsi vagyok, vajon fogsz-e írni?
2020. okt. 7. 12:57
 20/24 anonim válasza:
Sajnos én is sokszor tapasztaltam ezt, még olyanokkal kapcsolatban is, akikkel elvileg jól megértettük egymást. Volt, akivel tényleg hosszú leveleket írtunk egymásnak, aztán semmi. Volt, aki egy-két rövid levél után tűnt el, persze úgy, hogy csak én kérdeztem őt, ő képtelen volt legalább visszakérdezni. Olyan is volt, akivel szívesen megismerkedtem volna közelebbről, de amikor felvetettem, hogy beszélgessünk más platformon, vagy netán személyesen, akkor azért léptek le. A legtöbb ember vagy nem gondolja komolyan ezt az egészet, vagy beszari, vagy nincs intelligenciája. Régebben én is feltettem egy hasonló kérdést egy másik kategóriában, ott kb. mindenki lehurrogott, hogy miért várok én el vadidegenektől ilyesmit. Pedig én is azt tartom, hogy ha valakinek gondja van a másikkal, akkor inkább mondja meg, és nem várom a válaszát, mint egy hülye, aztán rá kell jönnöm, hogy sosem fog válaszolni.
2020. okt. 8. 11:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!