Van bármi értelme ennek a topicnak, hogy "Ismerkedés/Társkeresés"?
Baromira rosszul vagyok, per pill nagyon nem tudom mi bajom, de hányinger kerülget, fáj a derekamnál, vesémnél és még egy helyen, de az 18 plusszos lenne.
Az ember, a nők elvárják azt, hogy legyen valakinek önbizalma, de őszintén szólva, már nem tudom megérteni, hogy mire kellene lennie, mikor mindig is keresztülnéztek rajtam. Itt meg elnézegetve a kérdéseket, hozzászólásba nem sokan jelzik, hogy bárki is szívesen ismerkedne, barátkozna, privátok se jönnek soha, szerintem nem csak nálam van így.
Miért kell boldogtalannak lennem? Miért ilyen szar a világ ahogy van?
Nekem nem úgy adta az élet, hogy lettek barátaim. Kiskoromtól úgy kezeltek mint egy fogyatékost, nem akartak barátkozni, én meg szépen elfordultam a játékok irányába, és nem szocializálódtam. Nem próbáltam programokba részt venni, nem próbáltam emberek között lenni. Féltem mindenkitől. 32 vagyok már amúgy, de 20-22 éves koromig úgy jártam az emberek között, mint egy fába szorult féreg, mert mindenki úgy kezelt.
Aztán jött a szörnyű valóság. És akár mennyire tagadják a nők, marhára minden a külső körül forog nekik. Nézzen ki baszottul jól egy pasi, legyen menő, legyen baráti társaság, legyen szórakozott. Ha már átlag pasi próbálkozik lehurrogják, le basszák, hogy mekkora undorító csúnya ember vagy, leszarják, hogy annak az embernek is vannak érzései.
Tönkre mentem. Már nagyon rég elromlott bennem valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!