Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol ismerkedhetnék korombeli...

Legyenszépnapod! kérdése:

Hol ismerkedhetnék korombeli amatőr írókkal?(16)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és elég rég írok hobbi szinten, van egy két író barátom, és szeretnék még többet, de nem tudom erre hol van lehetőségem.

Wattpadot próbáltam, a facebookcsoportokat is csak ott a legtöbb emberrel nagy köztünk a korkülönbség (10-20 év), és légyszi ne gyertek azzal, hogy tőlük tanulnék a legtöbbet mert én elsősorban hosszútávú barátságot szeretnék fiatalabbakkal.

Aki úgy gondolja az írhat privátban is, a hasznos válaszokat előre is köszi

2020. júl. 7. 18:55
 1/7 anonim válasza:
Szoktak lenni írótáborok, talán azok között kéne szétnézned.
2020. júl. 7. 19:05
 2/7 anonim válasza:

Én is ilyen facebook csoportban vagyok 27 évesként, de szerintem simán találhatsz embereket ott a korosztályodból.

Mindenesetre szuper dolog, hogy írsz és sose hagyd, hogy lebeszéljenek róla, vagy elvegyék a kedvedet.

2020. júl. 7. 19:14
 3/7 anonim válasza:
Offline térben nem is gondolkodsz? Hol laksz? A nagyobb, főleg egyetemvárosokban általában rendszeresen szerveznek műhelyeket.
2020. júl. 7. 19:20
 4/7 anonim válasza:
18 vagyok, néha szoktam írni, ha szeretnéd akkor beszélhetünk :)
2020. júl. 7. 20:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Kis faluban lakom de akkor majd körbenézek a városban is, ahova suliba járok : )
2020. júl. 7. 22:06
 6/7 anonim válasza:
Írtam privátot. :)
2020. júl. 8. 08:29
 7/7 anonim válasza:

Én írok 6 éve. Ha van kedved, akkor beszélgessünk. Írj privátot.

19/L

2020. júl. 22. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!