Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Megismertem egy srácot anotalk...

Megismertem egy srácot anotalkon, akartam vele barátkozni odaadtam a telefonszámom, de nemtudtam, hogy cigány. Azóta nem tudom lekoptatni, állandóan hívogat, engem ő egyáltalán nem érdekel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 09:20
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
Biztos barna volt a farka a képen, amit küldött :D
2020. jún. 29. 18:44
 22/37 anonim válasza:
Altalaban az ilyen nok szoktak egyedul megoregedni. Sok sikert kerdezo, az elettol mindenki visszakap mindent, lehet mar vissza is kaptad. :)
2020. júl. 1. 23:04
 23/37 anonim válasza:
nem rasszista csak utálja a cigányokat... oké :D nagyon undorító vagy kérdező! nem is csak azért mert ennyire rasszista vagy hanem mert egy semmi felelősség semmi becsületed sincs! egy korrekt válasz neki és kész megérti! de ennyire sem voltál hajlandó...! elég lett volna "bocsi de cigányokkal nem" és kész... az meg a másik hogy mielőtt megtudtad hogy cigány a személye imponált különben nem jutottak volna el a bemutatkozásig... ez is érdekes és gondolkodj el ezen! lényegében bejött egy cigány srác mentalitása és személye!!! :DDD ez ám a rasszisták egyik legnagyobb szégyene! :DDD
2020. júl. 2. 23:47
 24/37 anonim válasza:

Megoldódott már?

Ha továbbra is hívogat, egyszer se vedd fel!

2020. júl. 30. 18:28
 25/37 anonim válasza:
Ásd el a telefonodat hogy biztosan ne tudjon téged elérni utána magadat is.
2020. aug. 5. 23:16
 26/37 anonim válasza:
Nem fogod elhinni kérdező : velem ugyanez történt. 20-25 -ször hivott telefonon egy cigány férfi. Tavaly nyáron egy pesti szórakozóhely melletti teraszon odajött beszélgetni, órákon át feltartott. Nem akartam lekoptatni, azt mondta, nem akarja, hogy belém kössön valaki, megvárja, mig felszállok a hajnali vonatra. Tényleg megvárta velem, elkérte a számom, udvariasságból megadtam, meg is csörgetett rögtön, tehát hazudni felesleges is lett volna. Na, az azt követő 2-3 hétben 25 nem fogadott hivásom volt tőle. Vajon ez valami szokás náluk ? Nagyon rámenősek a cigányok az élet minden területén. Egyik gyári diákmunkámon közölték velem munka után a cigányasszonyok, hogy üljek már más ülésre a céges buszon, mert az az ő foglalt helyük, ahová én leültem munka után. Több cigányasszony akart már jósolni nekem az utcán ,én nem éltem ezzel, ezért káromkodva megátkoztak.
2020. aug. 9. 12:31
 27/37 anonim válasza:
Igen sajnos vannak ilyenek is de a legtöbben nem ilyenek. Az ilyenek miatt nézik le a normális cigányokat,egyébként ez a viselkedés származástól független.
2020. aug. 9. 12:46
 28/37 anonim válasza:

Kedves kérdező, undorító vagy!

"Nem vagyok rasszista, csak utálom a cigányokat" ez mi a káposztát akar jelenteni?

Amúgy írd meg neki, hogy bocsi, de roma fiúval nem szeretnék barátkozni vagy valami és kérd meg, hogy ne hívjon többet.

Utána mehetsz és elgondolkozhatsz rajta miért vagy rasszista. Ha nem jössz rá a válaszra, el is áshatod magad.

Szép estét! :)

2020. aug. 11. 20:42
 29/37 anonim válasza:

Azért az is sokat elárul hogy nem lehet lekoptatni a tagot. Valljuk be hogy a cigányság tett azért hogy előítéletesek legyenek velük. A normális réteg meg úgy is megtalálja a helyét rasszizmus ide vagy oda.

2020. aug. 11. 21:02
 30/37 anonim válasza:
#29 igazad van de ezzel az a baj hogy a normális réteg megtalálja a helyét de nagyon nagyon nehezen az előítélet miatt.
2020. aug. 11. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!