Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sehol nem találok telefonszámo...

Sehol nem találok telefonszámot ami a weblapon van, pedig állandóan foglalt. Enyingre kell e beutaló a szemészetre, vagy időpont? A házi orvos azt mondta nem, de már fürödtem be vele máskor is.

Figyelt kérdés

Ha valaki tudja kérem segítsen.

El kellene mennem kimosatni a könnycsatornáját.

2019. ápr. 23. 17:59
 1/3 A kérdező kommentje:

Szóval a lányom szemét kellene át mostani, bocsánat ha nem voltam érthető. :)

Írt fel neki Ciloxan cseppeket, a gyulladást leviszi neki, de ugyan úgy váladékozik. Mikor vissza vittem az orvoshoz mondtam hogy nem javul, mondta el kell vinni szemészhez. De szerinte nem kell beutaló csak megyek a rendelésre. Szerinte a bőrgyógyászhoz sem kell.

Holnap reggel el tudok menni kérni, de jó lett volna már a szemészhez vinni. De így csak csütörtökön tudom. Van aki esetleg Enyingi vagy környék beli és tudja. Vagy esetleg szimpla szemészhez (gyermek szemész) kell beutaló? Sosem voltam és még a lányom sem kellett vinnem.

Egyébként 5 hónapos

2019. ápr. 23. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk beutaló nem kell

De időpont igen

Viszont január közepén kértem és április végére kaptam ( Tatabánya)

2019. ápr. 23. 21:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm voltam Siófokon, Enyingre babával nem lehet menni.

Siofokra akut problémával nem kell beutaló.

Könnycsatorna átmosásra május végére kaptunk időpontot.

2019. ápr. 24. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!