Megismertem egy srácot anotalkon, akartam vele barátkozni odaadtam a telefonszámom, de nemtudtam, hogy cigány. Azóta nem tudom lekoptatni, állandóan hívogat, engem ő egyáltalán nem érdekel. Mit csináljak?
16:
Pedig akkor is rasszizmus. Nem feltétlen kell utálni, egy népcsoportot. Ahogy te is kizárod az összes indiai nőt, az ugyanaz, csak pepitában. Az a baj, hogy szerintem sok ember nincsen tisztában a rasszizmus szó igazi jelentésével. Nem kell ehhez fröcsögve utálni senkit sem. Népcsoportot szelektálsz kompletten, előítéletesen. Pedig lehet vannak olyan személyek közöttük akik el tudják rabolni a szívedet, mert olyan személyisége van, hogy tökre passzoltok a későbbiekben. Csinos, bejön az alakja még az arca is szimpi, stb.
Mondok egy példát, hogy megértsed. Mindketten fent vagyunk társkeresőn.
Te kizársz egy indiai nőt, mert indiai, izomból lapozol is tovább gyorsan.
Én nem azért zárom ki, mert indiai, hanem mert mondjuk: rossz (nagyon) a helyesírása, dohányzik, negatívak a sorai, stb. Vagy maradjunk a felszínességnél: arcra még helyes is lenne, de mondjuk nagyon vékony. (ezek csak példák)
Másik példa:
Ténylegesen cigány származású bűnelkövető: Az ittas és randalírozó cigány férfit elfogták és bilincsben vezették el.
Ténylegesen nem cigány sz. e.: Az ittas és randalírozó középkorú férfit elfogták és bilincsben vezették el.
Az elsőben miért van megemlítve a származása? A másodikban miért nincs? ;)
Remélem érted/érzed! :)
Segítek neked: Még annyival menthetsz az indiai témában, hogy maximum neked nem jön be az a népcsoport által képviselt nőknek az arcvonásai. Ha már így bemelegedtünk az általánosításba. Nekem sem jöttek be sosem például a latin csajok régen annyira, de aztán csak mindég találtam 1-2 olyan lányt aki tökre tetszett.. :DDD Ha láttad MINDET (kétlem) és azután is ez a véleményed, akkor elhiszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!