Van itt olyan csodálatos lány, aki pont azt keresi, amit leírtam?
Egy semmire kellő, lusta lovag vagyok Zala megyéből, aki barátkozna olyan lányokkal, akinek az ideálja a csúnya, bunkó, idegesítő férfi. Szigorúan csak barátság, hisz eddig az is csak a képzeletbeli barátaimmal jött össze, olyan egy életképtelen vagyok. Kor nem számít, én is annyi vagyok amennyinek szeretnél. Néhány testrészemet már borotválom annyi legyen elég.
Elvárásom nem sok, csak legyél minimum nagyon szép, szeress takarítani, mosni, főzni és akkor jól megleszünk, legalábbis én veled biztosan.
Néha sportolgatok, leginkább focizok. (Azt hallottam, hogy a focisták bejönnek a mai jányoknak, mégha megye 2 akkor is.)
Ha felkeltettem az érdeklősésed, írj nyugodtan egy normál díjas privát üzenetet, ha pedig nem, és be szeretnél szólni, itt lent teheted meg.
Az irónia nem egy növény, vágod csóró?
Kedves kérdező! Van egy saját képzeletbeli focicsapatom. Nagyon szívesen játszanánk ellenetek. A tét legyen a képzeletbeli grund.
11: akár az is lehet, ha te az vagy jelentkezz privátban, és egyeztetünk az árakról. Azért kell szépnek lenni, mert én úgy nézek ki mint a bűn, és az ellentétek vonzzák egymást.
12: még szerencse, hogy épp csicska természetű, nulla önálló személyiségű lányt keresek, köszönöm a bíztatást.
13: felőlem akkor is takaríthat, ha épp itthon vagyok.
14: álomvilágban élsz, ha azt hiszed, hogy a csapatodnak lenne esélye az enyém ellen.
15: miből gondolod, hogy kamukérdés? Senki ne foglalkozzon vele, szerintem biztosan csak irigy rám.
16: ebben semmi ilyen nincs.
17: most is ráérek, aki gondolja, még jelentkezhet, talán vissza is írok.
Na ki is aludtad magad úgy látom 😆
Életem legnagyobb megtiszteltetése lenne ha vissza írnál 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!