Van itt olyan csodálatos lány, aki pont azt keresi, amit leírtam?
Egy semmire kellő, lusta lovag vagyok Zala megyéből, aki barátkozna olyan lányokkal, akinek az ideálja a csúnya, bunkó, idegesítő férfi. Szigorúan csak barátság, hisz eddig az is csak a képzeletbeli barátaimmal jött össze, olyan egy életképtelen vagyok. Kor nem számít, én is annyi vagyok amennyinek szeretnél. Néhány testrészemet már borotválom annyi legyen elég.
Elvárásom nem sok, csak legyél minimum nagyon szép, szeress takarítani, mosni, főzni és akkor jól megleszünk, legalábbis én veled biztosan.
Néha sportolgatok, leginkább focizok. (Azt hallottam, hogy a focisták bejönnek a mai jányoknak, mégha megye 2 akkor is.)
Ha felkeltettem az érdeklősésed, írj nyugodtan egy normál díjas privát üzenetet, ha pedig nem, és be szeretnél szólni, itt lent teheted meg.
Én szeretnék beszólni és azt olvastam azt itt lehet megtenni.
Szóval,miért épp lányt keresel,ha szigorúan csak barátságról van szó? És ki kérem magamnak,nekem eszembe se jutott,hogy a focisták bejönnének.
Ennyi lenne,köszönöm.
Sok a képzeletbeli fiúbarátom, ezért kell lány, meg csak ki akarom használni a mosásra, takarításra, amit írtam. Nézzük a jó oldalát, legalább őszinte vagyok.
Nem jönnek be a focisták, mert még nem láttál engem.
Ennyi lenne, nincs mit.
Elnézést,visszatértem!
Úgy érzem az,hogy focizol nem meghatározó,mert így is csúnya,lusta,bunkó és idegesítő vagy,és valljuk be ez a kombó elég erős ahhoz,hogy taszítsa a lányokat. Viszont szeretném ajánlani,hogy esetleg szólj a helyesebb képzeletbeli fiú barátaidnak,hátha behoznak egy csajt a buliba.
Ennyi lenne,köszi.
Te nagyon szereted lerombolni más önbizalmát? Én egyáltalán nem éreztem magam rosszul ez a kombó miatt, egészen mostanáig, köszönöm szépen. Szerintem nekem így is sokkal több esélyem van, mint a "helyesebb képzeletbeli fiúbarátaimnak", és be is fogom bizonyítani, holnapra már repülni fognak a nők az ajánlatomra, mint légy a kakira, ma csak biztos későn írtam ki...
Ennyi lenne, kössz.
Ugyan,én csak segítek rávilágítani a javítandó hibákra. De ha ez megnyugtat,holnap már a kérdésed olyan lent lesz,hogy a hölgyek látni se fogják. Szóval remélem már most megtaláltad a lekitársad. És csak hogy tudd, most vesztetted el a helyesebb képzeletbeli fiúbarátaidat,mert azt hiszed több esélyed van. Én velük megyek!
Ennyi lenne,köszkösz.
Ők sem fogják tűrni a becsmérelést, ha olyan lesz a modorod, mint velem, szóval csak hajrá. Képzeld el, már annyian írtak, hogy vissza sem tudok írni, szóval te alapból nem is kellenél. Menj nyugodtan, aztán ne nekem panaszkodj majd.
Ennyi lenne, köszöntem.
Honnan tudod,hogy azoknak a fiúknak nem tetszik ez? És azt honnan tudod,hogy nem-e vagyok már a beszélgetőpartnered?
Ennyi lenne,kösz.
Onnan tudom, hogy az én barátaim, én ismerem őket, nem te.
Nem tudhatom, hogy az vagy-e, csak reménykedek, hogy nem.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!