Ha alkoholt iszom úgy érzem,hogy az élet csodálatos.Mindennek tudok örülni,senkit nem gyűlölök.Bátorságom van ,hogy kimutassam a szeretetem.Ez mit jelent?Alkoholista vagyok?
Igen, akik ismernek, azoknak ez furcsa lesz. Vannak olyanok, akik bátrabbak, jófejek, viccesebbek, kedvesebbek, ha alkohol van bennük, én is, de attól még nem iszok, csak ritkán. Ez még nem alkoholizmus, de ha sokáig folytatod és sokat iszol, akkor az leszel.
Valami blokk van benned, ami alapból nyomaszt, nem véletlenül van ez, az alkohol elsősorban az idegrendszerre hat, feloldja a gátlásokat.
Ettől önmagában még nem vagy alkoholista.
Az nem derült ki a leírásodból, hogy józanon mennyire szenvedsz ennek az állapotnak a hiányától, illetve tudsz-e józanon is valamennyire ilyen lenni, illetve a józan vagy az ittas lelkiállapotodat érzed-e inkább normálisnak. Ettől függ, hogy mennyire reális veszély nálad az alkoholizmus.
Annyit viszont biztosan jelent, hogy valamennyire el vagy szakadva a saját érzelmeidtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!