Van olyan akinek akinek teljesen elment az élet kedve? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindenki távoktatásra kényszerült... Nekem a tanáraim a Zoom-on keresztül tartják az órákat. Teljesen elromlott azóta az életem amióta ez megy, egyáltalán nem akarok élni. Reggel a szüleim: Ki az ágyból, gyerünk,ülj a gép a elé! Teljesen tönkre ment az életem. A szüleim nem értenek meg. Azón kívül van egy Google Classroom-unk is, és én úgy döntöttem nem veszek részt a Zoom-on és csak a Tantermet használom. De a szüleim nem engedik! Én így nem akarok élni, feladom, segítsetek!2020. ápr. 24. 16:49
2/12 anonim válasza:
A digitális órákra ugyan úgy kötelező bejárni, mint a rendes órákra. Emiatt ne menjen el az életkedved. Azt javaslom, hogy kapcsold ki a kamerát és a mikrofont és csak üld végig. Én ezt csináltam a suliban is, meghúztam magam az órakon, csöndben végigültem.
3/12 anonim válasza:
Amikor iskolába kellett járnod, sokkal előbb fel kellett kelned, nem? Mi az, ami most más? Miért visel meg ez? Gondolj arra, hogy már nem sok idő és vége lesz.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem értitek?! Én így akkor se akarok élni!!Segítsetek, mondjatok olyan gyógyszert amitől mindent elfelejtek!( a múltat illetően) Depressziós vagyok! ):
2020. ápr. 24. 17:05
5/12 anonim válasza:
11 eves vagy vagy mi az a 2009? Szerintem ezt a masfel honapot kibirod, aztan minden visszater a normalisba. Nyaron mar lehet maszkalni is, feloldjak a korlatozasokat lassan, lehet baratnozni stb, jovore meg megint normalis suli lesz.
6/12 anonim válasza:
Akkor jelentkezz be pszichiátriára. Ott írnak fel gyógyszert.
7/12 anonim válasza:
Ma már mintha kiírtál volna kérdést, a telefonodról, hogy a szüleid elvették....
És hogy nem vagy telefonfüggő
8/12 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, a 2009 a kistesóm születési dátuma. Nem megyek pszcihiátriára, csak azt írjátok meg,hogy melyik gyógyszer az amitől elfelejtek mindent
2020. ápr. 24. 17:20
9/12 anonim válasza:
Egy pohár hideg víz. Valaki ontson le vele
10/12 anonim válasza:
Mármint tok jo sokkolo ez a viz, mehet felrázna...mert ez nem olyan ugy, inkabb ilyen beakadasnak tunik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!