Találtatok már ezen az oldalon olyan embert, akivel akár hónapokig is leveleztetek?
Vagy ha nem is addig, de valamiért nagyon szimpatikus lett számotokra? Hogyan alakult végül a story?
Kor, nem. 🙂
#10 vagyok.
Ha ezt tudom foglalok szobát. 😂
Hónapokig ugyan nem leveleztem senkivel, mert a puszta levelezésnél én egy idő után elveszítem a lelkesedésemet, ha nincsenek személyes találkozók.
Viszont olyan már fordult elő többször is, hogy némi levelezés után áttértünk a facen való beszélgetésre, később pedig még közös találkozókat is össze tudtunk hozni, és azóta is nagyon jó barátok vagyunk :)
Több emberrel is ismerkedtem már meg itt.
Mindegyikkel megszakadt a kapcsolat bizonyos ok miatt.
Ketten-hárman voltak, akikkel hónapokig beszélgettem. Volt olyan, akivel 1 évig.
Messze volt mindegyik, illetve én nem is akartam többet, szóval pont jó volt.
Van egy fiú, akivel már kb fél éve levelezek. Egy közös témának köszönhetően, ami miatt ez a levelezős barátság kezdődött. Sajnos az ország túlsó végében lakik.
Sajnos a legtöbb levelezésem elég hamar megszakad. Meg kell találni az összhangot, a témát, ami fenntartja az érdeklődést. Kicsit szerencse dolga is ez.
Örülnék, ha olyat is sikerülne találnom, aki közelebb lakik és találkozhatunk is.
45/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!