Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Találtatok már ezen az oldalon...

Találtatok már ezen az oldalon olyan embert, akivel akár hónapokig is leveleztetek?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem is addig, de valamiért nagyon szimpatikus lett számotokra? Hogyan alakult végül a story?

Kor, nem. 🙂

2020. jún. 14. 02:39
1 2
 11/16 anonim válasza:
Igen
2020. jún. 14. 11:53
 12/16 anonim válasza:

#10 vagyok.

Ha ezt tudom foglalok szobát. 😂

2020. jún. 14. 13:12
 13/16 anonim válasza:

Hónapokig ugyan nem leveleztem senkivel, mert a puszta levelezésnél én egy idő után elveszítem a lelkesedésemet, ha nincsenek személyes találkozók.

Viszont olyan már fordult elő többször is, hogy némi levelezés után áttértünk a facen való beszélgetésre, később pedig még közös találkozókat is össze tudtunk hozni, és azóta is nagyon jó barátok vagyunk :)

2020. jún. 14. 15:00
 14/16 anonim válasza:

Több emberrel is ismerkedtem már meg itt.

Mindegyikkel megszakadt a kapcsolat bizonyos ok miatt.

Ketten-hárman voltak, akikkel hónapokig beszélgettem. Volt olyan, akivel 1 évig.

Messze volt mindegyik, illetve én nem is akartam többet, szóval pont jó volt.

2020. jún. 14. 15:16
 15/16 anonim válasza:

Van egy fiú, akivel már kb fél éve levelezek. Egy közös témának köszönhetően, ami miatt ez a levelezős barátság kezdődött. Sajnos az ország túlsó végében lakik.

Sajnos a legtöbb levelezésem elég hamar megszakad. Meg kell találni az összhangot, a témát, ami fenntartja az érdeklődést. Kicsit szerencse dolga is ez.

Örülnék, ha olyat is sikerülne találnom, aki közelebb lakik és találkozhatunk is.

45/n

2020. jún. 14. 22:29
 16/16 anonim válasza:
15-ös, merre laksz, ha nem titok?? :)
2020. jún. 14. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!