Vannak itt olyanok, akik szeretik a poszt-punk, goth rock, deathrock, coldwave zenéket?
Fontos: NEM életem párját keresem, pusztán barátkozni szeretnék, mert volt már rá példa, hogy egy GYK-n kezdődő ismeretség tök hosszú ideig kitartott.
Na meg szívesen beszélgetnék akár rövid ideig is valakivel, akivel hasonló a zenei ízlésem 😊
(perverzek kíméljenek)
Uhh... eskü nem kötekedésből, de mik ezek a műfajok? :) Én jó pár különc bugyrát végigtúrtam már a youtube-nak, de "deathrock"-ról meg "coldwave"-ről még nem hallottam. Death metalrol igen.
Linkelsz párat? :)
#2 persze mutatok szívesen, bár azért ezwk nem olyan nagyon ismeretlen, underground dolgok 😄 a deathrock, hogyha nagyon le akarom egyszerűsíteni, kicsit darkos témájú punkzene. A coldwave meg kb a sötétebb punk és a minimalista elektronikus zene keveredése. Amúgy a felsorolt műfajok legnagyobb rajongótábora a goth szubkultúrában van.
Deathrock: Alien Sex Fiend - Depravity lane
Deathrock: Rudimentary Peni: The cloud song
Goth rock: Sisters of Mercy - Lucretia my reflection
Poszt-punk: Bauhaus - Third uncle
Poszt-punk: Molchat Doma - Tancevat
Coldwave: Lebanon Hanover: The last thing
Jelen! The Sisters Of Mercy megszállott vagyok. 🙂
De szeretem a többi trad goth és poszt-punk termést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!