Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélések, szívhangok nélkül,...

Vetélések, szívhangok nélkül, mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Csomó vizsgálat és eddig minden rendben! Kezdem feladni:( derült ki valakinél valami? Szükségem lenne egy kis pozitívumra, hogy nemszabad feladni!
2019. ápr. 27. 08:05
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Ha eddig minden rendben akkor miért nem örülsz? Olyan,mintha azt várnád,hogy történjen valami rossz.

Vagy lehet nem értem a kérdést?

2019. ápr. 27. 08:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Perszehogy örülök, de közben félünk, hogy akkor mi a baj? Nehéz ezt az érzést igazán megfogalmazni...
2019. ápr. 27. 08:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elsonek: a kerdezonek az a baja azzal, hogy “eddig minden rendben”, hogyha sorozatban vetel, akkor szinte biztos, hogy nincs minden rendben, de eddig nem derult ki a problema. Lehet, hogy nem is fog, mert arra a bizonyos dologra nem szurnek/vizsgalnak, ami naluk okozza a bajt.

Ha viszont kiderulne/kiderult volna az ok, akkor lehetne ellene tenni, mert tudnak kezelni. De amirol nem tudnak, azt nem tudjak kezelni.

Legalabbis en erre tippelek, mert en is veteltem sorozatban negyszer es minden egyes vizsgalatnal (amibol rengeteg volt), biztam abban, hogy megtalaljak a sikertelenseg okat es tehetunk ellene.

Kerdezo, erdemben nem tudok segiteni, mert a mi esetunk annyiban mas volt, hogy kesobb veteltem mindig, 8-12 het kozott, amikor mar volt szivhang es fejlodott is addig az embrio.

De kitartast kivanok. (Nekunk vegul sikerult, az otodik baba megmaradt.)

2019. ápr. 27. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem sorozatban, de ketszer veteltem el kb 6het kornyeken, szivhang elott. Nem sikrult biztosan megmondani az okot, de a spermiumokat okolta az orvosom. Miutan a férjem prosztata kikezeltek megmaradt a baba.
2019. ápr. 27. 08:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Genetikai okai pl. lehetnek. Ilyen szempontból lehet Nálad, és a férjednél is genetikai vizsgálatot végeztetni.

Immunológiai okai is lehetnek, ezért érdemes immunológushoz is elmenni; DE! NK sejt vizsgálatot ők sem kérnek, pedig az is lehet egy ok erre. Azt viszont magán laborban meg tudod csináltatni (pl. Synlab).

Habituális vetélésre létezik egy HABAB vizsgálat, ami a párral való összeférhetőséget vizsgálja. Jó drága, és csak magánúton elérhető.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe az általános dolgokon kívül.

2019. ápr. 27. 08:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Párom már kilett vizsgálva! Hematologia teljesen ok! Infertilitas panel lll. Teljesen ok, egyes genetikai vizsgálatok pl. Leiden mutacio, V. Faktor stb teljesen ok! Hormonok, pajzsmirigy ok! Most megyek 3pontos cukorra+inmunologishoz es jovo heten kezdjük a genetikai tanácsadást! Belsőleg is minden rendben! Most itt tartunk, és nagyon félek! De ahogy olvasom ti is ezen a félelmen mentetek keresztül! Tudom, h lekell győznöm, de hogy?
2019. ápr. 27. 09:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Inmunologus nemkér Nk sejt vizsgálatot? Szlovákiaba megyek, itt nemtudom, hogy ez, hogy működik, de ezt jó tudni! Sajnos nálunk a synlaba ezt nemcsinalják az eddigi vérvételeim ott voltak!
2019. ápr. 27. 09:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, nektek gratulálok :) nekünk a harmadik terhességnél volt elősször embrió meg szív pulzálás, de az orvos azt mondta az még "nem számit szívhangnak"
2019. ápr. 27. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is ott kezdem, hogy nekem nem volt peteérésem, csak a clostybegyt gyógyszerrel tudtam teherbe esni. Az elsőnél 6. hét elején leállt a szíve, a második kémiai terhesség volt.( Halvány teszt, majd egy nap késéssel megjött) Harmadik szintén korán volt, pici petezsák volt, majd vérzés és sajnos vége. Negyedik, szintén 6. hét elején leállt a szíve. Több vérvételen voltam, genetikushoz is mentünk a férjemmel, de mindent rendben találtak.

(Nekem a genetikus azt mondta, hogy sokszor ki se derül mi okozza a vetéléseket.)

Mivel nagyon megviselt a sorozatos vetélés, így szüneteltetni akartam a dolgot, ezért nem szedtem a gyógyszert. Viszont sikerült spontán teherbeesnem és minden rendben a legnagyobb rendben zajlott, egy egészséges kislányt hoztam világra. :)

Nagyon sajnálom, hogy neked is keresztül kell esned ezen, kitartást és mi hamarabbi babázást kívánok!

2019. ápr. 27. 17:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm szépen! Reméljük úgy lessz, persze ha a sors ad nekünk rá esélyt! De számomra amit írtál pozitívum, mert igenis jönni fog!! Nektek meg szívből gratulálok a kislányhoz :)
2019. ápr. 27. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!