Szerintetek mi okozhatja ezt az alhasi fájdalmat?
Figyelt kérdés
8 hete volt egy missed ab.-om, azóta már megjött egyszer a menstruációm (2hete) és azóta is tart, de ebből 1 hét már barnázással telik és most 2 napja kellemetlen alhasi feszülő fájdalmat érzek! Szerintetek ez mitől lehet? Tapasztalt vagy hallott ilyet vakaki?2013. okt. 1. 19:52
1/3 Xebulon válasza:
Szerintem menj el orvoshoz.
Akár még csúnyán is végződhet az eseted.
2/3 anonim válasza:
Nem értem, minek paráztatni a kérdezőt, vetélés után az embernek van éppen elég baja meg félelme, nem kell még direkt rátenni egy lapáttal. Ha 8 hete műtötték, nagy valószínűséggel azóta volt kontrollon, ahol mindent rendben találtak. Tehát a fájdalmának semmi köze a műtéthez.
Az első menstruáció nekem 3 napig tartott, aztán vagy 10 napot barnáztam. Azóta már 2-szer megjött, most 1 héttel előbb, mint kellett volna. Műtét előtt rendszeres, pontos és problémamentes volt. Valószínűleg idő kell a szervezetnek, míg minden helyreáll.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. az alhasi fájdalom már elmúlt az bél fájdalom volt. Köszöm a megnyugtató válszt. Igen voltam már dokinál többször is de rendben van minden. Én amugy is nagyom sokat szoktam barnázni ugyhogy szerintem is csak helyre kell állnia a hormonjaimnak.
2013. okt. 6. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!