Kismamik! A méhlepény elhelyezkedése okozhat fájdalmat? Nekem a mellső hasfalon tapad, teljesen fent. Okozhatja ez a bal oldalamon érzett egy pontra összpontosuló fájdalmat?
Figyelt kérdés
Kb. a gyomrommal egy szinten érzem, csak bal oldalt.Kivülről is fáj érintésre, és olyan égő-fájó érzés.Vagy csak a kicsi nyomhatja valamimet?2 hete voltam uh-n akkor minden rendben volt.Szerdán megyek ismét, de már nagyon kellemetlen, gondoltam hátha valaki itt tud tanácsot adni.
Köszönöm előre is.
30 hetes km.
2010. máj. 16. 11:31
1/2 anonim válasza:
Szia! én ugyan még csak 19 hetes vagyok, de már legalább a 14.héttől kezdve érzem ezt, hogy 1 pontban fáj a hasam a bal oldalon, nekem is ugyan így van a lepény mint nálad mellső falon fent, ultrahangon rá is kérdeztem, hogy mi a fene van ott ami fáj és azt mondta a doki, hogy a lepény és hogy normális és szedjek több magnéziumot... Neked régóta fáj már, vagy csak most kezdődött? azt hittem, hogy majd elfog múlni idővel, de úgy látszik ez már megmarad :S
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a gyors válaszod, igen nekem már ugy a 14-15. héttől van ez a fájdalom.Furcsa érzés, kellemetlen.De akkor bajt nem okoz.
Boldog Babavárást!
2010. máj. 16. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!