Ezt a fájdalmat okozhatja a baba?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok és néha a bordáim között (alatt??) hirtelen éles fájdalmat érzek. Néhány napja éreztem először, bal oldalamon, máskor meg a jobbomon. Olyankor ha kihúzom kifeszítem magam nagyon akkor elmúlik, de alaphelyzetbe elviselhetetlen szúrás..2013. ápr. 20. 14:14
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem ismerős az érzés, sztem ahogy nő a baba, meg a méhed, a szerveid, beleid tolódnak feljebb, és nyomják a bordáidat, vagy a környező izmokat. Leglábbis nekem ezt mondták, és nekem is főleg akkor volt ez, ha görnyedten tartottam magam.Mindkét lányommal volt ilyen, valószinűleg most sem úszom meg...
De persze lehet, hogy nincs igazam, nem vagyunk egyformák, mindenképpen emlitsd meg az orvosodnak, vagy a védőnőnek.
Boldog babavárást :)
2lányos Anyuka, 16 hkm
2/4 A kérdező kommentje:
És te is kb ahhoz tudnád hasonlítani amikor a levegő beszorul?
2013. ápr. 20. 15:35
3/4 anonim válasza:
Igen, olyan.
Nekem a szegycsontomnál is volt ilyen, az is nagyon rossz.
Kitartást neked :)
4/4 A kérdező kommentje:
Megnyugtató :) Köszönöm és boldog babavárást neked!
2013. ápr. 21. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!