Missed ab után mi okozhatja a következőt?
Augusztus 13-án volt missed abom. Helyettes orvos volt másik városból, valami kontár, 5 perc alatt összecsapta a műtétet, és bennem hagyta a baba 3/4-ét, ami miatt 22-én újabb műtétre volt szükség. Nagyon megviselt minket a szerelmemmel, és egyelőre nem állunk készen egy újabb várandósságra.
Szeptember 24-én telt le a 6 hét, 3 napig szinte egyfolytában szeretkeztünk, óvszerrel. Az első 3-4 alkalom után azonban előfordult, hogy a legelején nagyon rövid időre (2-3 perc) gumi nélkül volt bennem, de utána felhúztuk, és úgy folytattuk tovább. Szerintem eléggé "üres" lett addigra.
Rá egy hétre, október 1-jén jött meg először az ab óta. Rendes menstruáció volt, amilyen szokott, nem barnázás. Vasárnap el is múlt. Gondolom, ha teherbe estem volna, már nem jött volna meg, vagy legalábbis nem így. Azóta szigorúan csak óvszerrel csináljuk, az elejétől a végéig.
Tehát október 5-én, vasárnap elmúlt, minden ment a régi kerékvágásban, de 11-én, szombaton minimális mennyiségű, halvány barnás-rózsaszín vér jött belőlem. Vasárnap semmi, majd ma reggel, szeretkezés után egy picit nagyobb, de nem mérvadó mennyiség.
Holnap megyek orvoshoz, de addig is szeretném tudni, mit gondoltok? Mitől lehet ez? Köztes vérzésnek (ami nekem egyébként sosem volt) még korai, mert elvileg a ciklus közepén kellene. Beagyazodasi vérzés akar lehetne, de akkor nem hiszem, hogy menstrualtam volna. Mi lehet ez? A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!