Missed abnál mindenki külön kórtermet kap, vagy közösbe vannak besűrítve a nők?
Szia,
többször voltam már ilyen helyzetben, általában nőgyógyászati műtétre várók kerülnek négyen egy szobába, mi még együtt is vártunk, beszélgettünk. Sajnos nekem egyszer megesett hogy nem volt hely a sebészeten és beraktak a szülészetre egy frissen szült lány mellé, nincsen szó arra amit én ott éreztem vetélés után a gyerek mellett. Emiatt is ajánlom hogy ha már jobban vagy menj haza, sokkal jobban fog menni a testi-lelki gyógyulás otthon. Valamint, nem fogja mindenki azt feltételezni hogy önként jöttél abortuszra, nagyon sok gonddal kerülnek be oda, másrészt ha beszélgetsz valakivel meg lehet említeni hogy neked missed ab-d van, és ne törődj a véleményükkel.
Én elvetéltem, a 4 másik szobatársam saját szavaikkal élve kaparásra jöttek.
Felemelő volt.
Már megműtöttek. A válaszokat köszönöm.
Utolsó nálam is ez volt, én elvetéltem a többiek meg mondták, hogy kaparásra jöttek, csak nekem 2 szobatársam volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!