8hetes terhes vagyok. Ma volt az első ultrahang vizsgálat nem találtak embriót petezsák 19mm.1hetet várnak hátha el van számolva csak, minimum 6hetes vagyok ezt biztosra tudom. Volt valaki így? Van még remény?
En tavaly december 22en voltam dokinal es en 7 hetes 4 napos voltam es csak petezsakot lattak. Nekem is azt mondtak hogy lehet kesobb fogant de en tudtam jol hogy nem foganhatott annyival kesobb mert a ferjem el is utazott uzleti utra. Az egesz karacsonyt, uj evet vegig stresszeltuk es aggodtuk. Ket naponta orvoshoz jartam mirre a vege jan.7en missed ab amit muvileg kellett befejezni.
Probalj azert bizni hatha minden rendben lesz de keszulj fel. Az orvosod mikor hivott vissza a kovetkezo uh-ra?
Szia!
Nekem most ugyanez a helyzet, 20 mm petezsák 4mm szikholyag, embriót nem találtak..
Nekem is ezt mondták, hogy esetleg későbbi a fogantatás, ami lehetséges, de ekkora petezsákban szerontem látni kellene már embriót is :(
Én hétfőn megyek kontrollra, ha akkor sincs semmi akkor missed ab lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!