Nem várt előtt 6 nappal pozitív teszt. Első orvosi vizsgálat?
Túl vagyok a nem várt napján. Ma is pozitív a teszt. Ez a 3.
Külföldön lakunk. Felhívtam ma a nődokit. Csak a 8. hét utánra hívtak be. Úgy tűnik itt így szokás. Sőt mivel február 22-én lett volna időpontom, rákszűrésre, így azt mondta az asszisztens a telefonban, hogy csak akkor menjek. Kivéve,ha panaszaim vannak. Az már inkább a 10. hét környéke.
Volt már valaki ilyen későn első vizsgálaton?
Igazából egyáltalán nem késői, csak itthon szeretnek már 5 hetesen orvoshoz rohangálni és utána parázni még 2-3 hétig, ahelyett, hogy várnának. 2-3 heted van, hogy elmenj a genetikaira, vérvételre stb. Ami a szokás felétek.
Ha jobban belegondolsz, még logikusabb is, főleg egy panaszmentes terhességnél. Nyilván aki túl van akár egy vetélésen vagy méhen kívülin, azok óvatosabbak, de egyébként semmi értelme a genetikai uh előtt 3x menni, hogy biztos legyen a terhesség.
Köszönöm. Egy vetélés nekem is volt. Májusban.
Most máshogy érzem magam (koppkoppkopp).
Melleim nagyobbak. Délutáni teszt is erős pozitív. Hányinger csak reggel.
Nem iszom,csak koffeinmentes kávét, biztos,ami biztos alapon.
Magnézium+folsav kombót szedem már régóta.
Kicsit nyafogtam, mivel februárban Magyarországra is utazunk, hogy szeretném előtte tudni, jó helyen van-e a terhesség,stb.
Így kaptam egy időpontot február 13-ra.
Addigra kb. 8-9 hetes lehetek.
Már kellene látni ezt-azt, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!