Szörnyen érzem magam. Sajnos megint elvetéltem. Nagyon megvisel lelkileg. Másnak is volt ilyen? Hogy tudott túllépni?
Én lefoglaltam magam, jövök megyek. Egy ideje elengedtem a dolgot, nem görcsölök.
Az életem, a házasságom nem attól lesz teljes és tökéletes hogy lenne egy gyerekünk.
Szia eddig 3 missed ab-om volt,az utolso ez ev elejen. Minden kivizsgalast vegig csinaltam, sot a ferjem is kivizsgaltak es minden rendben talaltak. Szoval csak nezztunk egymasra az orvosokkal akik azt mondtak sajnos van ilyen...
Szerencsesnek mondhatom magam hogy olyan hazassagban elek hogy ami gyerek nelkul is teljes es kiengyensulyozott. A ferjem januarban is a beavatkozas elott azt mondta a dokinak hogy neki az az elso hogy en egeszseges legyek es a tobbi majd idovel kiderul.
Amugy hogy a kerdesedre valaszoljak jobban megviselt mint gondoltam. Vigyazztam magamra, tudatosan keszultunk a terhessegre es ennek ellenere baj tortent. Tudtam hogy nem rajtam mult az egesz megis nagyon hibaztattam magam. Hogy lehet tehetem volna valamit, hogy figyelmesebb lehetem volna, stb.. De mikor az orvosi vizsgalatok is kimutattak hogy minden rendben volt akkor csak jon az erthetetlenkedes es a duh.
Gyaszold meg a veszteseged es aztan szed ossze magad es probalj pozitivan gondolkodni, bar en is tudom mennyire nehez. Higy abban hogy nektek is megadatik egy egeszseges gyerek es minden jo lesz. Sok kitartast kivanok neked es sajnalom hogy tagja lettel ennek a "klubnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!