Babanet kérdése:
Elvetéltem? sziasztok 9 hetes terhes vagyok most 1 oraja elkezdtem verezni es gorcsolni akkor elveteltem?
Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 18:57
2/17 anonim válasza:
Épeszű ember ilyenkor rohan az ügyeletre, már ha gyereket akar..
3/17 anonim válasza:
meg nem biztos hogy kiurult, ugyhogy varjal egy hetet es csak utana menjel orvoshoz.... Jo isten mire varsz ???? van idod itt irogatni??? hat elbol orvos, ugylet stb...
4/17 A kérdező kommentje:
nem kell egybol leoltani az embert csak varom a parom hogy bevigyen csak szerettem volna valamenyire megnyugodni hogy van ra esely hogy nem ment el a babám
2017. okt. 18. 19:05
5/17 anonim válasza:
Korábban voltál már dokinál? Mit látott? Sajnos nyugatót nem tudok mondani mert a görcs és a vérzés az sajnos vetélés :( De nem vagyok orvos majd ő megnézi hátha még van esély
6/17 anonim válasza:
8 hetesen én is erősen véreztem és görcsöltem. Hála az égnek, nem vetéltem el. Nem tudták megmondani honnan jött az a sok vér, nem találtak se hematómát se mást. Drukkolok hogy minden rendben legyen!
7/17 anonim válasza:
Nekem is ugyanaz volt mint a 6-osnak. Dőlt belőlem a vér 9 hetesen, a baba vígan lubickolt és nem látták, honnan jön vér. Kaptam progeszteron pótlást a 12. hétig, most 18 hónapos a kicsi.
8/17 anonim válasza:
Nem lehet tudni sajnos elore.
Nekem 6 hetesen volt verzes, haematoma miatt, igy szerencsere nem lett baj. Most 2 eves.
Kivanom a legjobbakat !
9/17 anonim válasza:
Szia. Majd írd meg kérlek mi lett. Remélem nincs nagy baj.
10/17 anonim válasza:
Ha nem mesz azonnal a kórházba akkor igen. Ha bemész akkor még nem biztos csak ha eletkeptelen az embrió , mert ha tudnak segitenek.. szval nem ide kene kerdest irnk hanem fogni a cokmokodat es teperni a korhazba
Es nem "majd hnap tudok menni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!