Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés hányás hasmenéssel?

Vetélés hányás hasmenéssel?

Figyelt kérdés
Már írtam ide, hogy üres petezsák van csak és az ürülésre várunk már 3hete! Ma reggel hányás, hasmenéssel keltem és iszonyatos fejfájással, estére már barnazni kezdtem ez vírus lehet vagy megkezdődött az ürülés? Volt már valakinek hasonló?
2018. ápr. 1. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
3 hete? Nem félsz hogy fertőzést kapsz? Én biztos nem várnék és megműtetném magam. Egyébként nem tudom, talán az talán vírus.
2018. ápr. 1. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Vírus is lehet, de mellékhatás is a késői vetélés miatt, orvost hívd fel!
2018. ápr. 2. 10:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Petezsák van csak, embrió nincs! Azt mondta a doki, hogy ettől semmi bajom nem Lehet, de holnap mindenképp felhívom. Azért nem akart műteni, mert ez már a negyedik vetélés
2018. ápr. 2. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben (főleg ha barnázol is - mert vírustól még nem barnázol), én inkább a terhességre gondolnék. Miért kell ennyit várni? És mi az, hogy nem lesz bajod a petezsáktól? Szerintem meg simán lehet ha hetekig ott van, főleg ha nem él a terhesség. Lehet akármi ilyen esetben. Persze nem értek hozzá. Jó hülye ez a doki. :/ Akér mérgezés is lehet.
2018. ápr. 2. 22:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap felhívtam a nőgyógyászati ügyeletet és azt mondták nincs össze függésben a két tünet, akkor menjek be ha bő vérzésem van erős alhasi görcsökkel.
2018. ápr. 3. 08:33
 6/6 A kérdező kommentje:
3-4 hetet szoktak várni, hogy magától kiürüljön. Sajnos terhességnek nem mondható, mert embrió sosem volt, már a legelejen felszívódhatott és a petezsák nott egy ideig.
2018. ápr. 3. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!