Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyas-hasmenessel mit tudok...

Hanyas-hasmenessel mit tudok kezdeni? 21 hkm

Figyelt kérdés

Raz a hideg, hajnalban kezdodott, sajnos a viz is kijon belolem, ezzel most ugyeletre kene mennem? Mert jelenleg fekszek egesz nap, ropival es teaval (amit nem izesitek mert felek az is kijonne meg hamarabb).

Mit tudnek tenni? Vagy ugyelet?

2013. okt. 23. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
En 22 hetesen estem at rajta. Nálam is hajnalban kezdődött és du.annyira rosszul voltam h kihivtam magamhoz a háziorvost. Ő adott szurit(gondolom hanyascsillapito volt benne) és azt mondta ha másnapra nem javul,menjek be a nőgyógyászatra. Szerencsérejjobban lettem. Erre sok gyógymód sajnos nincs,nekem b6-ot javasolt meg probiotikumot. Ha nagyon nem látsz javulást en bemennek az ügyeletre vmi hanyascsillapitoért. Kitartás!
2013. okt. 23. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja és a hasmenésre szén tabletta.
2013. okt. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!