Mit lehet kezdeni a gyomoridegből származó hasmenéssel?
Ha egy kicsit is izgulok vmin, rögtön hasmenésem lesz és vagy 5x el kell mennem Wc-zi. Hiába próbálok nem gondolni a problémát okozó eseményre, valahogy tudat alatt mindig ott motoszkál a fejemben és elkap a hasmenés.
Több mint 1 éve történt, hogy busszal történő utazás során elkapott a hasmenés. De még nagyon messze volt a célállomás. Alig bírtam ki. Onnantól kezdve akárhányszor tömegközlekedési eszközre kell szállnom, a gondolatától is irtózom és rohannom kell a WC-re. Azóta bármilyen más esemény is következzen, amitől kicsit is stresszes leszek, rögtön hasmenésem lesz.
Ha tudom, hogy olyan szitu következik, amitől tartani fogok, már előző este teletömöm magam hasfogóval (széntabletta), de legtöbbször nem hat.
Van vmi módszer, amivel le tudnám nyugtatni magam? Esetleg vmi tabletta?
Én is voltam hasonló szituban!
Én a kollégiumi időszakban lettem stresszes, és akkor alakult ki nálam.
Ha utazni kellett, ha vizsga volt, ha vhova mennem kellett, mindig ez volt a gond.
És nagyon féltem, h a vonaton, buszon jön rám a szükség!
Amúgy is ideges típus vagyok, de nálad is kiválhatta vmi.
Nekem évekbe telt mire sikerült szinte teljesen rendbe jönni.
De ha egyedül nem megy fordulj orvoshoz, mert pszichés alapon jelentkezik és van rá megoldás!
Ne szégyelld a problémád, nem vagy vele egyedül és nem is szégyellni való!
Gyógyulj meg!!!
Igyál macskagyökér teát, nézz utána a neten!
Jót tesz!
Nyugtat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!