Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Begyulladt foggal mit lehet...

Begyulladt foggal mit lehet házilag kezdeni, ha nincs fogorvos? Ettől beindulhat a szülés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggelre arra ébredtem, hogy a fogam alatt az íny nagyon be van dagadva, vörös is, nagyon fáj. Elmentem a fogorvoshoz, de szabin van, és nagyon messze van ügyelet (30km), és addig a kicsiket nem tudtam itthagyni,mert apa ment dolgozni.

Mit lehet vele kezdeni hétfőig? Akkor már el tudok hozzá utazni.

Ettől beindulhat a szülés? 38 hetes vagyok.

2013. aug. 30. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Öblögess Corsodyllal, nagyon jó, terhesen is lehet használni, én is ezt használom.

[link]

2013. aug. 30. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Hétfőig? Hétvégén nem tudsz beutazni az ügyeletre?

Én megpróbálnám sós vízzel is az öblögetést, a só is fertőtlenít és természetes - ha épp nincs kéznél Corsodyl.

2013. aug. 30. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
jobb lenne ha a hétvégén eltudnál menni.De a paradicsom nagyon jól lehúzza,tegyél rá azt.
2013. aug. 30. 13:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm!

Kipróbáltam a paradicsomot, öblögettem sós vízzel, már nem olyan durva a fájdalom! :-)

2013. aug. 30. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobban vagy már?
2013. aug. 31. 14:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, megvagyok.

Ez lett belőle:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. aug. 31. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!