Hogyan lehet ezen túljutni, elfogadni?
Figyelt kérdés
Ebben az évben már második missed abom volt tegnap.Az első áprilisban.Tegnap,12hetesen derült ki hogy nincs szívhang,előtte két héttel még minden rendben volt.Sokkolt a hír.Meg is műtöttek tegnap.Egyszerűen nem tudom hogyan tovább,teljesen összetörtünk a párommal.Vegig szépen fejlődött,minden rendben volt.Aki többször átélt ilyet annak hogy sikerült kimászni ebből a gödörből?Hullámokban kap el a sírogörcs.Mar van egy gyermekek csak ez vígasztal,annyira szerettünk volna testvért neki.
Kedden megyek vissza az orvosomhoz,akkor beszéljük meg a további teendőket.Ilyenkor milyen vizsgálati lehetőségek vannak?
Köszönöm a válaszokat,tanácsokat!
2017. szept. 29. 09:46
1/3 anonim válasza:
Nagyon sajnalom :( Progeszteronpotlast kaptal?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen kaptam,2*200at.Aspirin protect 100mg-ot is.Magzatvedo vitamint is.Mindent ami segíthet...
2017. szept. 29. 12:55
3/3 anonim válasza:
Próbálj nem görcsölni rajta, mert attól nem lesz jobb; tapasztalat! Nekem is két missed ab-om volt eddig. Minden hónapban görcsöltem azon, hogy ne jöjjön meg és minden hónapban sírtam, amikor mégis megjött. Aztán elengedtem a dolgot és arra gondoltam, hogy van 2 egészséges gyerekem és ezért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Elfogadtam, hogy nekem ennyi jutott és megelégedtem így ezzel a tudattal. Következő hónapban már nem jött meg. A harmadik picur, az 5 hós lányom a másik szobában szuszog éppen. Ahol már van egészséges gyerek, ott első körben nem nagyon szokták vizsgálni az okokat, mivel nem feltételeznek semmi olyat a háttérben, mint pl egy gyermektelen, sokadik sikertelen lombikos, habituális vetélő esetén; de ezt úgyis a doki fogja megmondani. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!