Nem tudom feldolgozni?
Kedves kérdező. Nagyons sajnálom, ami veled történt. Ismerős az emberek hozzáállása a bánatodhoz. Ezen én is keresztül mentem, amikor 22 hónapja halva született a kislányom. Én elkerülöm azóta is azokat, akik csupán azt tudták szajkózni, hogy lépjek túl meg lesz másik. Undorító ez a hozzáállás, hiszen lekicsinyli az ember gyászát és az elvesztett kis életet, ami értékes volt számunkra.
Én is javaslom a gyászfeldolgozó csoportot és a családállítást.
Nekem az segített a továbblépésben, hogy a barátnőmnek született egy kislánya és vele foglalkoztam, örültem neki (A kislány szerencsésen túlélt egy kórházi fertőzést, amit születése után kapott el). Ekkor levetettem a gyászruhát, és még abban a hónapban terhes lettem (pedig nem sok reménylm volt 41 évesen). Azóta megszülettek az iker-gyerekeim akik spontán fogantak és ma már 7 hónaposak.
Neked is hasonló jókat kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!