Nem tudom feldolgozni?
Megpróbálnám mindenképp a családállítást. Lehet, semmit sem fog használni. Nem tudom, milyen jellegű - gondolom testi - problémád van, ami miatt nem lehet több gyermeked, de hacsak nem vették ki a méhedet (ahol növekedni tudna a baba és ahonnan meg tud születni), vagy nem távolították el mindkét petefészkedet (tehát van miből reprodukálódni, mert még vannak érett petesejtjeid), én még próbálkoznék.
Valahogy sejtettem, hogy felmenőid között problémás volt a gyermekvállalás. Ha sikerül újból gyermeket vállalnod, ha nem, egy családállítás a lelkednek mindenképpen jót tenne. Nálam családállításon olyan dolgokra derült fény, amikre anyukám csak utólag, nagy nehezen tudott visszaemlékezni, hogy jé, ez tényleg így volt. A terhét viszont én hordoztam.
Kedves Kérdező!
Fogadd őszinte részvétem és sok erőt kívánok a veszteség feldolgozásához.
Én is a családállítást javasolnám, tavaly voltam. A családom miatt olyan dolgokat hordozok magamban, amit azt gondolom , hogy a családállítás segített. Pl. anyám gyerekellenessége ( neki pl egy gyereke van, én és számtalanszor megkaptam, bár meg sem születtem volna).Ilyenek miatt mentem el és mindent érzésemet visszaigazolta , amit anyámmal kapcsolatban érzek, mit gondolhat rólam.
Most én is kismama vagyok, éppen félidős. Aggódok, hogy minden rendben legyen.
Kedves kérdező:
Nagyon nagyon sok idő, mire fel dolgozod. Két vetélésem volt, aztán egy kis magzat 32 hetesen halva született. Ezeket nem lehet fel dolgozni, Mivel él, és dobog a szíve, igaz? Tudom. Soha nem szülök gyermeket, ezt el döntöttem. Van két csodaszép gyermekem a tragédiák előtt születtek, előző házasságomból. Tudod, mi vigasztal? Apukám, álmomban fogta őket az ölükben, és azt mondta_ vigyázok rá, amíg nem jössz.
Így könnyebb, de a gyász mindíg megmarad. Idővel jobb lesz. Kitartás.
"Van két csodaszép gyermekem a tragédiák előtt születtek, előző házasságomból"
Utolsó, minden bántás nélkül: nem lehet, hogy jelenlegi házasságod nem jó, és ezért nem akaródznak megmaradni jelenlegi párodtól született gyermekeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!