Nem tudom feldolgozni?
egy fenét angyalok szülei.
Kérdező, van egy egészséges gyereked, ne alázd meg azzal, hogy nem veszed emberszámba. Millió nőnek ez sem adatik meg, tedd össze a két kezed és légy hálás érte.
Utolsó te nem vesztettél még el gyereket igaz? Mert akkor nem mondanád ezt ilyen könnyen. Te nem tudod milyen ha magadat hibáztatod a gyereked haláláért csak azon agyalsz hogy mit csinálhattál rosszul, de közben lelkiismeret furdalásod is van a nagyobbik gyerekeddel szemben, nem tudsz továbblépni csak kattogsz...
Szerintem ne írj olyan kérdéshez amiről fogalmad sincs.
Második vagyok, a Hellinger-féle, igen. Nálunk nem akart összejönni a gyerek. elmentem családállításra, három hónapon belül összejött.
Hangsúlyozom, nem mindenkinél válik be és nem olcsó dolog, de hátha. Súlyos családi problémák kerülhetnek felszínre, olyanok is, akár, amiket Te, kedves kérdező, hordozol magadon és nem is tudsz róla. Vagy a párod. Pl. nagymamád elvetélt vagy abortusza volt - ezeket mind csak hasra ütésre mondom. Lehetnek durvább dolgok is, nem tudhatjuk. Blokkokat old a családállítás, szembesít, úgymond, nem hülyeség.
"hallották mi történt,jönnek a szokásos szöveggel,jaj mikor jön a tesó? Próbálkoztok már?"
Engedj el minden ilyet a füled mellett, ha nehéz is. A Te életed, nem az övék. Rengeteg negatív dolog gyülemlett fel benned, ezeket le kell tenned, addig nincs továbblépés. Próbáld meghallani a belső hangodat, az általában sosem hazudik.
de, igen, nem is egyet, sajnos. Csak hála istennek nem voltam hisztis liba, mert az élő kisgyerekemnek anya kellett...
Ha olyan sírna, akinek nincs, megértem, istenemre mondom, de ezt bocs, nem tudom elfogadni, hogy ahelyett, hogy örülne annak, amilye van, ekkora patáliát csap. igen, mindenkit megvisel, de ez, hogy zokog, hogy ő már soha többet nem lehet terhes...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!