Megéreztétek amikor elhalt a baba?
Figyelt kérdés
Még nagyon az elején járok, 6 hetes vagyok. Nem hánytam és nem is nagyon volt gond eddig, leszámítva egy kis mellfeszülést, fáradságot és hasfájást.
Hétfőre van időpontom a dokihoz, de valami azt súgja, hogy nem él a magzat... Nem fáj már annyira a hasam, mint 2 héttel korábban. Nem véreztem és nem barnáztam, mégis egy kis hang azt súgja belül, hogy ne is várjam a vizsgálatot, mert nem lesz jó eredménye.
Ti megéreztétek (pszichikailag), hogy nem él a babátok?
2017. júl. 25. 18:02
11/11 Halk suttogás válasza:
9-es válaszoló, ma tudtam meg,hogy elhalt, 8.hétben vagyok. 6 hét elején kezdtem azt érezni, hogy valami nincs rendben. Aztán jött a vizsgálat. Embryo 2,5mm a doki,azt mondta, picit pici, 1 hét múlva kontroll. 7 hét 4mm lassú szívhang, hiába mondta 2 független orvos, hogy szerintük minden rendben,nem múlt ez a megmagyarázhatatlan érzés. 8 hét,hét elején 2 rémálmom volt, hogy elvetélek. Azon a keddi napon megszünt a mell fájdalom. Kezdtek enyhülni a terhes tünetek. 6.heti vizsgálat után másnap délutántól úgy fájt a hasam mint amikor menstruálok, derék fájdalommal. Másnapra enyhült, de nem múlt teljesen a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!