Megéreztétek amikor elhalt a baba?
Még nagyon az elején járok, 6 hetes vagyok. Nem hánytam és nem is nagyon volt gond eddig, leszámítva egy kis mellfeszülést, fáradságot és hasfájást.
Hétfőre van időpontom a dokihoz, de valami azt súgja, hogy nem él a magzat... Nem fáj már annyira a hasam, mint 2 héttel korábban. Nem véreztem és nem barnáztam, mégis egy kis hang azt súgja belül, hogy ne is várjam a vizsgálatot, mert nem lesz jó eredménye.
Ti megéreztétek (pszichikailag), hogy nem él a babátok?
Én végig azt éreztem,hogy valami baj lesz. Nem lesz szívhang,volt.
Magas lesz a tarkóredő erték,1,7 lett.
18 heti uh-on közlik,hogy nem él,élt.
Koraszülök 24.hét előtt amikor még nem megmenthető.
32 hetes uh-on nem fejlődik rendesen,tankönyvszerinti babának mondták.
Túlhordtam,belekakil a vízbe,a végén fog meghalni,megfojtja magát a zsinórral,gond lesz a szülesnél.
3 hónapos makk egészséges kislány.
Végig van mitől rettegni,de én már megbántam,hogy folyton aggódtam,mert érzem,hogy baj van stb. A baj a fejemben létezett,meg a neten,mert túl sokat olvasgattam. Utólag bánom,hogy nem tudtam élvezni a gondtalan terhességemet...
Konkrétan nem éreztem meg, de valami más lett. Jelentősen csökkentek a terhességi tüneteim, itt már megfordult a fejemben hogy mi van ha gond van. De elhessegettem ezeket a gondolatokat. 7 hetesen reggel felébredtem és amikor beszéltem hozzá már éreztem, hogy nem hall. Kb fél órára rá elkezdtem vérezni, s rögtön kórház, művi befejezés.
Nem mondom, hogy megéreztem mert az ultrahang szerint már 5 hetesen nem fejlődött tovább, de én csak aznap reggel éreztem úgy hogy nincs.
Nem kell aggódnod! Az a baba fog megszületni, amelyiknek meg kell! Felesleges aggódással tölteni az idődet!
Kívánom, hogy rendben legyen minden! Ha mégsincs rendben nyugodtan írj privátot! szívesen segítek.
Sziasztok! Nem volt alaptalan a feltételezésem. Nem fejlődik jól a baba. Most töltöttem a 7-ik hetet, de még mindig csak üres petezsákot lát a doki.
Ma reggel picit véreztem. Voltam vizsgálaton és 8x5 mm petezsákot láttak embrió nélkül. 1 hét haladékot kaptunk: vagy behozza a lemaradást a pici és minden rendben lesz vagy jövő csütörtökön abortuszra megyek.
Tudom, mindenki azt mondja, hogy bízzak a csodában, de odabent érzem, hogy felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!