Melyik oldalon mozdult meg először a babátok? Illetve melyik oldalon éreztétek többször mozogni? Ti megéreztétek a baba nemét?
Melyik oldalon mozdult meg először a babátok? Illetve melyik oldalon éreztétek többször mozogni?
Van egy hülye babona hogy ha bal oldalon mozog, akkor fiú, ha jobb oldalon kislány, kíváncsi vagyok nektek hogy volt!
Nekem a kínai fogantatás naptár és a Jónás naptár is kisfiút jelez.Nálam középen érzek valamit,de nem tudom leírni mihez hasonló.
17 hetes
Amikor megmozdul vagyis érezni kezded a mocorgást az lent a hasad alján van,vagy ha növekszik akkor eleinte középtájt....
Amikor már rendes baba mozgások voltak nálam, mindhárom baloldalon lakott és ott rugdostak mindhárman a legtöbbet..
Hogy milyen neműek?? fiúk mindhárman:-))))
Ezt még nem is Hallottam! :) én mindig jobb oldalon érzem! Kb 2x rúgott balról...pedig sokat mozgolódik :)
24 hkm
nekem jobb oldalon volt az a csiklandós (levegőbuborékszaladgászós) érzésem, úgy a 22. héten.
(jobb oldalamon alszom, és ott is tapadt meg a baba, ki tudja, van-e összefüggés...)
amúgy nekem mindenhol mozgott a gyerek, nem volt olyan terület, ahol ne rúgkapált volna :)
23. héten már a párom is érezte a kezével az odabenti mocorgást :)
már a pozitív tesztnél mondtam, ez tuuuti fiú :) bár én a páromból amúgy is fiú utódokat vélek csak kinézni (van egy teóriám a születendő gyerek nemét illetően, tízből nyolcszor be is jött eddig) :)
nekem minden jóslás (inga, kínai, jónás... stb) lányt jósolt, de fiú lett.
az AFP-m viszont 1 felett volt, és azt hallottam, ha 1 felett van, fiú, 1 alatt, akkor lány. ez jött be egyedül.
szeptember 12-én fogant a gyerek, mikor én 34 éves voltam. pont a ciklus 14. napjánál tartottam :)
1,5 érzem aktívan a babát, szóval már nem a bugyborékolós dolgot, hanem rendes kis rúgásokat. Először középen, mostanában pedig jobb oldalon. Második baba, és még nem tudjuk, hogy ki lakik odabent.
A kínai naptár szerint lány. :)
18hkm
Ax elsô terhességemnél bal oldalon éreztem először, fiú lett és a mostani terhességemnél is bal oldalon éreztem a legelső mocorgást, ő is fiú lesz.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!