Megéreztétek, hogy babátok lesz?
Ha nem velem történik, nem hiszem, de én tényleg megéreztem és rögtön tudtam azt is, hogy fiam lesz.
Annyi volt, hogy egy szeretkezés után jött valami és mondtam a férjemnek, hogy na MOST apa leszel. (korábban ilyen belső sugallat nem volt soha) 10 nap múlva halványan, de pozitív lett a tesztem és biztosan abból az együttlétből.
Azóta már egy éves a kisfiúnk :)
Egyébként fizikailag nyilván nem éreztem még semmit, kb 6 hetesen kezdődött hányás, fáradékonyság, stb., de valahogy lelkileg valami megváltozott. Azóta sem éreztem ilyet.
Igen, már ama bizonyos éjszaka után éreztem, hogy össze fog jönni. A beágyazódáskor is éreztem a hasszurkákat, és olyan más volt, mint addig bármi, hogy tudtam, ez baba lesz tényleg.
Érdekesség: elkezdtem róla többes számban beszélni (én észre sem vettem, a barátnőm hívta fel a figyelmemet rá), és két kicsi jött, ikrek.
A kistesónál nem éreztem meg rögtön, csak a beágyazódáskor éreztem ugyanazt a hasszurkát.
Már nem tudom, ovu után mennyivel volt ez, talán 10 nappal... de min. egy héttel utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!