Ti megéreztétek a babátok nemét?
meg voltam győződve, hogy fiú
családom arról, hogy lány
produktum : lány, de azzal álmodok, hogy elnézték, és fiú :D
egyébként örülök a lánynak is, de mégis fiúval álmodok :)
Elsőnél amint elmondtam, egyértelmű volt a családnak, hogy kisfiú lesz ( a férjem minden testvérének 2-2-2 fia van). Én reménykedtem, hogy kislány lesz, de a 20. héten egyértelműen látszódott, még számomra is, hogy ott bizony kukac van.
Most várom a másodikat, 14. hétben vagyunk, a 12. héten úgy látta a doki, hogy kisfiú, de ugyebár ne vegyem készpénznek. A családnak most nincs megérzése, vagy legalábbis még nincs. Bár sógornőm, mikor meglátta a fotót a kicsiről, annyit mondott, tiszta bátyja, tuti fiú!
Nekem mindegy mi lesz, mert a második babánkra évek óta várunk.
Szia! Első babánál azt hittem lány, kisfiú lett. Most azt hittem kisfiú, az ultrahangon kislányt látnak. Szóval én nem igazán éreztem meg.:-)
Boldog babavárást! 32 hetes kismama
Mindháromnál első pillanattól éreztem hogy mi lesz. Pedig lányt vártunk elsőre de pár hetesen már biztos voltam hogy fiú. 23 hetesen genetikai vizsgálatból is 100% lett hogy valóban az.
Másodjára szintén rögtön tudtam hogy na MOST kislány.
És harmadjára szintén, már mondtam az orvosnak is amikor 15 hetesen UH n voltunk hogy meg se kell nézze, mert tudom hogy kisfiú lesz megint...és mondta is hogy igen tényleg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!