Mi végig fiút saccoltunk,de nemrég kiderült kislány,nagyon örültem neki!32 KM
2009. ápr. 23. 15:06
2/18 anonim válasza:
Szia!
Mi nem szerettük volna előre tudni, hogy lány vagy fiú, de én éreztem, hogy lány. Az lett.
Most azt érzem, hogy fiú lesz, pedig lány szeretnék megint, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet egy fiú gyermek.
50-50% az esélye, hogy eltalálom.
2009. ápr. 23. 15:06
3/18 anonim válasza:
Én kislányt szerettem volna. A terhességem elején volt egy kisfiús álmom - és pár hétre rá kiderült az UH-on, hogy kisfiú... :-)
2009. ápr. 23. 15:08
4/18 anonim válasza:
Nem éreztük meg. Első alkalommal tök mindegy volt, fiú lett. Másodiknál már szerettünk volna kislányt, fiú lett ismét. Majd a következő :-) Ha fiú lesz az is, azt is imádni fogjuk!
2009. ápr. 23. 15:13
5/18 anonim válasza:
En vegig fiut akartam es mar 2x UH-n mondtak is h fiu lesz. nalunk ez csaladi hagyomany, novereimnek, unokesoimnak is csak fiuk szuletett :)
2009. ápr. 23. 15:26
6/18 anonim válasza:
Elejétől fogva érzem, hogy kisfiú, és a nevén is szólítom, amikor beszélejk hozzá a hasamban. Egyszer egy fiú babával is álmodtam. Viszont az uh.-n nem láttunk semmi konkrétat, mivel a popsiját mutatta! :-)
Persze ha kislány lenne, azt sem bánnám, imádnám...
2009. ápr. 23. 15:39
7/18 anonim válasza:
Én az első három terhességemmel tudtam, hogy lányaim lesznek nem is volt fiú nevünk, pedig az első 18 éve született és még ultrahang sem volt ahol mi laktunk. A negyediknél már nagyon reménykedtünk, hogy hátha fiú de hál istennek ismét kislány lett:))
2009. ápr. 23. 15:54
8/18 anonim válasza:
Szia, amikor kiderült hogy várandós vagyok, biztosan éreztem hogy kislány, aztán 19.heti uh előtt már nagyon bizonytalan voltam, semmit nem éreztem. Végülis bejött az első megérzés, mert kislány,azóta már 4D-n is megerősítették!
Üdv: 34 hetes kismama
2009. ápr. 23. 16:16
9/18 anonim válasza:
Végig fiút éreztünk, és kislány lesz. Nagyon örülünk.
2009. ápr. 23. 16:20
10/18 anonim válasza:
Igen, nagyon egyértelmű fiút éreztem (tünk!).
És be is jött.
Bár nem tudom, mennyire mérvadó, én már terhesség előtt is fiús anyaként láttam (csak) magam mindig :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!