Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéreztétek a babátok nemét?

Megéreztétek a babátok nemét?

Figyelt kérdés
Mennyire jött be? Én a 21. hétben vagyok, kislányt szeretnék, de úgy érzem, fiú lesz. Még nem mutatta meg magát.
2009. ápr. 23. 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Amikor pozitiv lett a tesztem,en mar akkor ereztem h kislanyunk lesz.Mondtam is a ferjemnek,persze nem hitte el.O nagyon kisfiut akart.

A 19.uh-on kiderult h igazam van,tenyleg kislany.

Nagyon varjuk mar:)

30 hetes kismami

2009. ápr. 23. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Fura nekem már 14 hetesen megmondta az ultrahangos nő hogy fiam lesz! és amugy apucinak meg se fordúlt a fejébe hogy fiú lehet csak lány!erre fiú lett ennyit a megérzésekről:)mondjuk én mindig is fiut akartam először:)
2009. ápr. 23. 18:30
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én kedden megyek uh-ra, már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ki lakozik a pocakomban. Végülis a lényeg, hogy egészséges legyen!
2009. ápr. 24. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Első babánk ,Kisfiú lett,olyan egyértelmű volt,el sem tudtam volna képzelni,h nekem/nekünk lányunk legyen:-)

Sikerült is:-)

Most 9 hetes Pocaklakónk van ,én újra Kisfiút szeretnék-Párom viszont kiváncsi lenne milyen lenne a Kislányunk?

Kiváncsi leszek:-)))

2011. márc. 8. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó volt olvasni ezt a régi kérdést.

Nekem nem jött be :) A második is kislány lett.

Nálatok, kedves kérdező?

Üdv:

második válaszoló

2011. márc. 8. 17:00
 16/18 anonim ***** válasza:

A 2. oldal elso valaszoloja vagyok. Hat nem hiszitek el: FIAM LETT!!! :D Mar 20 honapos.

Tevedett az uh-os doki is es a megerzesem is :D

De nem banom mert egy tunder a fiam :)))

2011. márc. 8. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Biztos voltam benne, hogy fiú lesz, a férjemnek is bemagyaráztam. Aztán kislányunk lett, a 26. héten tudtuk meg.

Ma már 2 éves és nagyon örülök, hogy kislány. :)

2011. márc. 9. 13:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Van egy kétéves, fiús természetű, rosszcsont gyönyörű kislányom!
2011. júl. 26. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!