Ti megéreztétek a babátok nemét?
Mi meg köszönjük, hogy le lettünk mindezért pontozva.
Ez annak szól, aki mostanában kedvét leli benne, még ilyen ártatlan kérdez-feleleknél is!
az elsőnél biztosan éreztem, hogy kislány lesz. :) az is lett.
a másodiknál bizonytalan voltam, de inkább kislányra tippeltem. fiú lett. :)
Elso baba: Mikor pozitiv lett a teszt mar tudtam,hogy fiu lesz. Ferjem is nagyon fiut akart. 20 hetes uh-on mondtak,hogy lany. Elegge ledobbentunk de hamar megszoktuk a gondolatot. Tobb uh-om nem volt (kulfoldon elunk). Miutan megszuletett derult ki,hogy mi ereztuk jol ugyanis kisfiunk lett :)))
Masodik baba: meg csak 5 hetes terhes vagyok de erzem,hogy kislany. De lehet,hogy csak azert mert nagyon lanyt szeretnenk? Nem tudom :)
Szia!
Én első perctől kezdve éreztem, hogy kislány lesz, rendszeresen kislánnyal álmodtam és 22 hetesen tudtam meg, hogy kislány... :) De végig éreztem és most is érzem, hogy ő egy igazi kis lányka :)
Én hiszek ebben, szerintem mi nők erre képesek vagyunk.
Mindig lányt szerettünk volna mindketten.
Az elsőnél éreztem, hogy fiú, meg is álmodtam. Tényleg fiú lett.
A másodiknál ugyanolyan erősen éreztem, hogy lány, meg is álmodtam, el sem tudtam képzelni, hogy fiú legyen. Ő is fiú! :D
5 éves és 24 hetes pocaklakó fiúk anyukája
Én elsőre fiú éreztem, sőt el sem tudtam képzelni, hogy lányos anyuka legyek. Először fiút is mondtak, de másodjára már lányt. El sem hittem. Aztán már lány maradt végig és amióta megszületett, el sem tudom képzelni, hogy ne kiscsaj lett volna.
Most megint babát várok és most kislányt érzek és azt is szeretnék. A 18-ik héten vagyok, de még nem tudom ki lakik odabent. Kiváncsi vagyok most bejön e a megérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!