Anyukák, Ti megéreztétek a babátok nemét? Olyan nemű is lett végül?
Kedden megírom. :) fiút erzek és azt is álmodtam pedig kislányt szeretnénk.
Férjem uncsija amúgy fiút érzett és az is lett. Barátnőm lányt érzett és fiú lett. Ki tudja... Lehet annyira megbízható ez is mint a sok babona. :))
Én igen! A pozitív tesztet amikor megláttam, valahany súgta a megérzésem, hogy nekem most bizony kisfiam fog születni... és az is lett :)
(Ha őszinte akarok lenni, akkor a lelkem mélyén fiút akartam első babának, de persze ha lány lett volna, annak is éppúgy örültünk volna)
Első lányomnál már közvetlen az elején tudtam, hogy lány lesz. Annyira határozottan, hogy másban még sosem voltam ennyire.
Természetesen mindenki a környezetünkben totózott. Állandóan a Föld-Hold állását meg a Tisza-Duna folyását mondták. Volt egy távoli rokon, aki mellém állt és egy gyűrűt lógatott a hasam fölé, stb ..
Komolyan mondom, azt hittem, hogy mindenki megőrült körülöttem! :))))
Megnéztük a kínai naptár szerint, hogy milyen nemű a gyerkőc. Ott fiút írt, ez egyáltalán nem jött be.
Kb. a 36-38. hét környékén tudtuk meg, hogy lányunk lesz. Addig esélytelen volt, még annyira se, hogy "talán..."!
A második gyerkőcnél nem igazán éreztem, reménykedtem inkább. Mondjuk nála már a 10-12. hét környékén látszódott, hogy lányunk lesz (újra). :)
Borzasztóan örültem, de nála már senki se találgatott. Elfogadták, hogy az elsőnél se jött be senkinek a fiú, itt se fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!