Akik az első terhességük során nem, de a másodiknál hánytak/hányingerük volt, eltérő nemű babátok született vagy nem?
Elsővel kb 2-3 hétig enyhén émelyegtem,de nem mindennap.
Most 7 hetes vagyok,2 hete vagyok rosszul, 3 napja már hányok is.
Erre én is kiváncsi vagyok :)
Az elsővel az első tünet hogy nem jött meg, a második hogy nőtt a hasam. Kisfiú lett. Most minden, amit csak el lehet képzelni
Az elsövel hanytam es vegig rosszul voltam, fiu lett.
A masodikkal jobban voltam, lany lett.
Most a 14. heten vagyok, folyamatosan hanyok, ez alapjan fiura tippeltem, de mult heten tudtuk meg, hogy lany lesz.
Ezt minden nap megkérdezi valaki!
Bizonyított tudományos tény, hogy a tünetek nincsenek összefüggésben a baba nemével! Népi hiedelem a 21. században...
Elso babamnal semmi tunetem nem volt, csak a vegen vizesedtem, fiu lett.
Masodjara emelyegtem 12. Hetig, tobbet hiztam, kivanosabb voltam/vagyok, es o is kisfiu lesz. :)
Tényleg minden nap megkérdezik? Linkelj már be legyszives egy-két ilyen kérdést.
Köszönöm akik valaszoltak, tenyleg nagyon vegyes. Fura egyebkent, hogy akar minden terhesseg más lehet, pedig ugyanaz a szervet, anya reszerol. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!