Akik az első terhességük során nem, de a másodiknál hánytak/hányingerük volt, eltérő nemű babátok született vagy nem?
Elsővel kb 2-3 hétig enyhén émelyegtem,de nem mindennap.
Most 7 hetes vagyok,2 hete vagyok rosszul, 3 napja már hányok is.
Kedves Kérdező!
Lehet, a 6-os hozzászóló épp rám gondolt, mert azt hiszem 2 napja tettem fel szinte ugyanezt a kérdést :p
Én holnap töltöm a 7. hetet és 2 hete olyan szinten vagyok rosszul, hogy már alig állok a lábamon...A fiammal 3 napig volt erősebb émelygésem és végig szagundorom, de semmi más. Imádtam terhesnek lenni!!! Most...készen vagyok. Egész nap hányingerem van, naponta 6-8szor hányok is. Nem bírom elképzelni, hogy ezt túl lehet élni a 12. hétig. Nagyon rottyon vagyok. S meg mertem én is kérdezni, hogy lehet azért, mert lány lesz. De nekem is nagyon vegyes válaszok érkeztek.
Íme az én kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Szia! Nekem elsőnél semmi tünetem nem volt, imádtam a terhességet.
Másodiknál 12 hétig volt hányingerem, de sose hánytam. Na meg szagundor.
Harmadiknál 16 hétig hánytam, és minden nem létező tünet előjött.
Mindhárom fiú lett. :)
Köszönöm.
Nekem is fiam van, vele enyhén jelentkezett az émelygés, és nem is volt mindennapos,mint most.
Főleg estére leszek rosszul.
Most is fiút szeretnénk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!