Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ennyire kicombosodik...

Más is ennyire kicombosodik terhessége során?

Figyelt kérdés
19. hétben járok, vastagodik nagyon a combom, összeér, mi lesz később? Lesz olyan mint terhesség előtt? 7 kg-öt híztam eddig.
2015. jan. 31. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
igen, szép narancsbőrös lettem :D ez normális, a hormonok gondoskodnak róla hogy rakódjon le zsír, ami majd a szoptatásnál kelleni fog, plusz csökkentik az anyagcserét. Majd lemegy :)
2015. jan. 31. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mi lesz később, hogy miket, mennyit eszel, mozogsz-e, ha zavar a nagy súlygyarapodás nincs mese oda kell figyelni az étrendre.
2015. jan. 31. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Nem. Aki nem hízik többet, mint amennyit a terhesség indokol az nem combosodik ki. Te híztál eddig 7 kilót, amiből minimum 5, de inkább 6 kiló a háj és neked a combodra rakódott. Akkor lesz olyan, mint a terhesség előtt, ha majd lefogysz.
2015. jan. 31. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez alkati kérdés. Nekem is a combom vastagodott, és a csípőm szélesedett a harmadik babánál is, pedig vele csak 5 kg-ot híztam. Nálam szülés után azonnal lement minden, de a szoptatás alatt 10 kg-ot híztam, pedig nem ettem ész nélkül, és 3 kisgyerek mellett nem mondhatom, hogy nem mozogtam.
2015. jan. 31. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Hiába híztam 20 kilót (amiből 14 rajtam is maradt), nem fogyok a szoptatástól. :( Pedig csak anyatejes a babám.

Ha a 19.hétig ennyit híztál, bizony sok lesz a végére.

Én nem zabáltam ész nélkül , még ch diétát is tartanom kellett a vége felé, és mégis sokat híztam. Szerintem ez totál alkat kérdése.

2015. jan. 31. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mázlista voltam, a hasam kivétgelével semmim sem nőtt. A 19. hétben 2 kiló volt még csak rajtam, a végére lett összesen 10. A szoptatás alatt meg jó vékony lettem. Ez genetika, mert hiába próbáltam vigyázni, mindig az étvágyam győzött.A sport meg részemről kimerült a gyereksétáltatásban...
2015. febr. 1. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez sajnos alkati kérdés és majd csak a terhesség után fogod megtudni, hogy ledolgozható-e az oda rakódott felesleg.

Bár a 19. hétig a 7 kiló picit soknak tűnik, de lehet most meg fog állni a növekedés és majd a végén jönnek fel megint a plusz kilók a pici gyarapodása miatt.

Próbálj meg kismama tornázni és minél egészségesebben enni, hátha az majd segít enyhíteni ezt a "tünetet".

2015. febr. 2. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!