Terhesség során hányszor kell menni dokihoz?
Mindenképp magánorvoshoz szeretnék járni, arra lennék kíváncsi, hogy a 9 hónap alatt hányszor kell elmenni - vagyis pontosan arra, hogy csak a folyamat alatt mennyi pénzembe fog ez kb kerülni, ki mennyit hagyott ott?
A szülés más tészta, azt most ne vegyük bele.
Szóval hány vizsgálat volt kb., és összesen mennyit hagytatok ott?
(tudom, hogy orvosfüggő, csak egy kb. átlagra vagyok kíváncsi )
4kötelező ultrahang+engem havonta vizsgál odalent.
4uh(12,19,30,36.heti) összesen nekem: 4x6000
+4hetente "lenti" vizsgálat: 9x6000 (40 hétig vagy terhes, de én is csak 9szer voltam)
+volt h csináltattam csak úgy ultrahangot, az is darabonként 6000
Kb ennyi...
Mennyi nala egy sima vizshalat ara? Ha van arlistaja (normalisabb magandokiknak van), akkor azon szerepel, hogy a terhesgondozasra mennyit szamol. pl. ismerek olyat, ahol sima vizsgalat 16.000 terhesgondouas havi 18.000, de van olyan is, ahol 13.000 a sima es a terhesgondozas havi 10.000.
Azaz ha a sima vizsgalatoz beszorzod mondjuk havi egy alkalommal, akkor nagyon nem lősz mellé.
Egyebkent akikhez en jartam, azoknal nagyjabol a kovetkezo alkalmak voltak: elso alkalom, amikor kb. 5-6 hetes lehetsz, visszarendel 8 hetesen, majd a 12 hetes UH elott, de a 12 hetes UH-ra bekuld a rendes allami szektorba (korhaz/ex-sztk), aztan kb. 16. heten rad nez ilyenkor vannak a vervizsgalatos szuresek, utana a 18-22 heten amikor a genezikai uh esedekes tuti behiv, lehet ketszer is vagy az egyik alkalommal megint az allamkt veszi igenybe (termeszetesen ahol o van), utana a 27. het, 30-32 het es vegul a 36. hettol mar majdhogynem hetente, de ez utobbi azert nem feltezlenul. (osszesen akkor 11 alkalom korul). Tehat ha budapesti vagy mar erre ra fog menni 100.000 forintod, es esetleg meg arra is biztatnak, hogy penzes szuresekre menj ami viszont ugy 30-50.000-rel mehdobja.
Videken olcsobb. pl. bekesmegyeben tudok olyat, hogy havi 8000 es minden le van tudva plusz persze a szules.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!