Hogyan kezdődik el a vetélés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Bocsi a kérdésért de kinél hogy indult el a vetélés! Én már 2napja vérzem! Voltam korházba meg sem vizsgáltak mivel korai a terheség! Görcsölni nem görcsölök csak kicsit érzem a derekam! Amugy holnap kène megbetegdnem és ma olyan is volt a vérzés reggel mikor kont voltam a mosdoba! Elégé agodom mert szeretnénk a babát! És mielőtt támadnátok 3om korházban is voltam és csak egynél jött oda egy szülésznő hogy megnéze a fehésnemümet milyen a vérzés mennyisége 😢😭2016. aug. 26. 07:42
21/25 anonim válasza:
Én is nagyon sajnálom......
:-(
23/25 A kérdező kommentje:
Itt bejöttem és 3om orvos is megvizsgált hétfőn kellet volna mennem a nőgyógyászomhoz hogy elvégeze a mütétet de estére megindultul az erős darabos vérzés így vissza jöttem és még este befejezték a vetélést mütéttel! Mire fog ez a lelki fájdalom enyhülni 😭? Remélhetőleg a nagyobb gyermekem tud segíteni hogy túl legyek rajta! Bár el soha nem fogom felejteni hisz annyira vártuk 😭😭😭
2016. aug. 27. 02:49
24/25 Niiina válasza:
te biztos egy nagyon okos ember lehetsz ha látatlanból megállapítod hogy mi történt vele, amugy meg igen ezt az egész sztorit csak kitalálta és leírta hogy téged szoakoztasson nem ?! te hol hordod az agyadat amikor ilyen kommenteket irsz a zsebedben?! tiszta szégyen... amugy meg nem tudom miért vagytok meglepődve a magyar egészségügyön, amugy nagyon sajnálom hogy ez történt veled és elhiszem mert a mai világba senkit semmivel nem látnak el rendesen a kórházakban! feltünt??! én a helyedben fel keresnék egy magánorvost én ezért sem probálkoztam a korházzal már az első perctől!
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsö! Sajnos ez tènyleg nem.kitaláció volt 😭😭következő terheségemnél sokmindent máshogy fogol csinál (terhesvitamin,egyébb fizetős vizsgálatok, orvos váltás)
2016. szept. 9. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!