Hogyan kezdődik el a vetélés?
Ne haragudj, de ezt nem értem teljesen.
Tehát holnap kéne megjönnie az aktuális menstruációdnak, és már két napja vérzel.
Volt előtte erős pozitív teszted? Vagy miből gondolod, hogy vetélés lehet?
Nekem úgy kezdődött, hogy iszonyat módon elkezdtem görcsölni, mikor a nyílik a méhszáj, az amúgy is olyan jellegzetes fájdalommal jár. Két napig voltak erős menstruációs jellegű fájdalmaim, enyhe vérzés, és aztán délután és koraeste ennél erősebb görcseim. Aztán mikor ülésből felkeltem, éreztem, hogy egyszerűen elönt a vér. A nagyméretű betét semmit sem ért, a nadrágom is teljesen elázott. Még kétszer volt ilyen, hogy hirtelen nagy mennyiségű vér távozott (akkor már sétáltam), és mire a rendelőbe beértem, már kb. tocsogott a nadrágom is, hiába cseréltem betétet.
Kb. 4-5 hetes terhesség lehetett, csak egy árva kis pozitív tesztem volt, és több mint egy hetet késett.
Ezt bocsi de én sem hiszem el, nekem decemberben volt egy vetélésem.
Kb ahogy számoltam 6 hetes lehettem, este hajmosás után észrevettem hogy elkeztem vérezni, semmi előjele nem volt akkor még orvosnál sem voltam a terhességemmel, másnap már görcsöltem is, bementünk az ügyeletre
( hozzáteszem szilveszter este volt)
Az ügyeletes orvos megvizsgált mondta hogy sajnos ez egy vetélés, volt vérvétel, mégkellett várni az eredményt hogy tényleg terhes voltam e aztán saját felelősségre hazajöttem. 1 hét múlva kontrollra visszahívott.
Szóval engem úgy is megvizsgált hogy nem is volt bizonyított a terhesség.
Azóta is hozzá járok, most 32 hkm vagyok.
Mondtam én, hogy bűzlik. Ilyen az, amikor másként adja elő. Először azt írja, hogy volt három kórházban, re csak egyben látták el. Majd a másik verzió, hogy csak telefonált és elmondták neki, hogy ott nincs ultrahangra lehetőség, át lett irányítva máshová. Tehát nem is úgy volt kapásból, ahogy előadta.
Az ilyen embereket messze kerülöm mert nagy sz@rkeverők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!