Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogyan kezdődik el a vetélés?

Hogyan kezdődik el a vetélés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bocsi a kérdésért de kinél hogy indult el a vetélés! Én már 2napja vérzem! Voltam korházba meg sem vizsgáltak mivel korai a terheség! Görcsölni nem görcsölök csak kicsit érzem a derekam! Amugy holnap kène megbetegdnem és ma olyan is volt a vérzés reggel mikor kont voltam a mosdoba! Elégé agodom mert szeretnénk a babát! És mielőtt támadnátok 3om korházban is voltam és csak egynél jött oda egy szülésznő hogy megnéze a fehésnemümet milyen a vérzés mennyisége 😢😭
2016. aug. 26. 07:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

Én azért nem gondolom kamunak, mert miért kamuzna valaki ilyet? Ennek mi értelme van? Nem egy érdekes szappanopera kérdés a családjáról.

Nálam úgy indult 9 hetesen, hogy erős vérzés, mint a menzesz. Piros, darabos, aztán 2 napig tartott (orvos természetesen látott mindkét nap, csak adni akart nekem időt), 3. nap reggelére távozott a petezsák. Természetesen ultrahangozott mindkétszer, pedig "csak" egy sztk volt, ahová nem is tartozom ráadásul. Felháborító ez a sztori, ha igaz, de remekül mutatja a magyar egészségügy működését. Ha nyugatra mentél volna nyaralni, egy eu-s biztosítási kártyával már rég elláttak volna ingyen. Őrület.

2016. aug. 26. 09:02
 12/25 A kérdező kommentje:
Rohad ideges is vagyok hogy nem tudom mi van velem! Nem vagyok szarkeverő és jó hogy nektek szerencsétek volt hogy akkor pont normális orvos volt bent! Sajnos velem így tórtént és igen elsőre rosszul írtam mert már nagyon ideges vagyok hogy folyamatosan vérzek! Nem az a kérdés hogy elhiszitek e vagy sem....sajnos ez a teljes történet ès így is történt! Sőt még olyan tanácsot is kaptam a kedves szülésznőtől hogy estére igyak valami erös pálinkát hogy eltudjak lazulni és tudjak piheni!! Nem csak kitaláltam a történetet!
2016. aug. 26. 09:07
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönóm a normális válaszokat ez tényleg nem kamu ez debrecenbe történt meg velem és a Klinika nevű intézet volt az utolsó ahol valaki beszélt is velem!! Esküszóm az égre hogy ez nem kamu 😭sajnos szóról szóra igaz minden 😣😣😣
2016. aug. 26. 09:10
 14/25 anonim ***** válasza:
14%
Akkor meg madár vagy! Bocs! Engem biztos nem tudtak volna elküldeni hogy bocsi nincs időnk rad.. De nem is hiszem el, hogy ilyen megtörténik! Volt mar sok érdekes szituációban részem, az életben nem tagadták meg a vizsgálatot! Ilyen nincs! Ahol nincs szülészet talán megértem, de ahol van, ott ilyen nem történik. Nem tudom es nem is ertem miert jo ilyen baromságokat kitalálni, de a helyesírás es a megfogalmazás is arrol árulkodik, hogy nincs sok sütnivalód! Pláne, ha valóban el tudtak küldeni. Bár mondom, en ezt nem veszem be!
2016. aug. 26. 09:16
 15/25 A kérdező kommentje:
Pont nem érdekel már a helyes írás meg a fogalmazás mikor ideges vagyok! És tényleg nem értem mit kell még tovább idegelni.....de ez a kötekedőket is minösìti...van így is elég bajom nem kell még ez is nekem a normális válaszokat köszönöm!
2016. aug. 26. 09:22
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem akarlak még jobban elkeseríteni, nekem sajnos februárban így kezdődött a vetélésem a 9. héten.

Egyetlen csepp vért láttam a bugyimon, meg mintha a wc-papíron is lett volna. Volt már egy missed abom, úgyhogy ész nélkül mentem be a legközelebbi sztk-s rendelőbe, ahol mondtam a betegfelvételnél, hogy nincs időpontom, de baj van, nekem orvos kell és azonnal.

A nőgyógyász elsőre úgy állt hozzá, hogy na, egy papamami, aki mindenért berohan a rendelésre. De sajnos már nem volt szívhang. :(

Nincs fogadott orvosom, soha nem is volt, még csak nem is mindig ugyanahhoz járok, de rendesen elláttak.

Abban igazuk van a többieknek, hogy ilyenkor ne hagyd magad!

A helyedben hazudnék az orvosnál, mint a vízfolyás. Hogy reggel erősebb volt a vérzésem, görcsölök, stb. azonnal orvost akarsz, és vizsgáljanak meg.

Menj be oda, ahová amúgy is jársz nőgyógyászhoz, ilyenkor fényes nappal úgysincs ügyelet. Kutya köteles megvizsgálni, legfeljebb kiderül, hogy semmi baj nincs, és potyára mentél, annál nagyobb baj sose legyen. Ha nem akarnak ellátni, akkor a betegjogi képviselőtől a kórházigazgatóig mindenkit emlegess fel, hogy hallani fog a dologról, és tanúkkal igazolod, hogy elküldtek. Ha bármi gond lesz, készüljenek rá, hogy perelni fogsz!

Ne hagyd magad, tudom, nekem már oviban is pittbull volt a jelem, ha kell, kísérjen el a férjed vagy anyukád, ha ők "harapósabbak", de még ma lásson orvos!

2016. aug. 26. 09:51
 17/25 A kérdező kommentje:
Sajnos még legalább 5óra mire haza érünk de már megyünk haza nyaraláson viltunk pont! De menni fogok úgyeletre tudok csak de menni fogok még ma!!
2016. aug. 26. 10:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Debrecen egy nagyváros. Éltem ott kb tíz évet.

Kismillio magán nőgyógyász van, ahová én biztos elmentem volna, egyszer ki lehet bírni azt a pár ezer ft-ot.

Volt vetelesem áprilisban Pest megyében, vérzéssel azonnal megneztek, aznap a műtét is megvolt. Már nem volt ambulancia a kórházban, az osztályon vizsgaltak meg. 8 hetes voltam.

2016. aug. 26. 16:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ismerem debrecent oda mentem ahova küldtek!de haza jötünk és itthon megvizsgáltak! Már a 8.hétben elhalt! Hétfőn megyek vissza és befejezik 😭😭
2016. aug. 26. 16:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom...
2016. aug. 26. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!