Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Jól tettem hogy 4-5 hetes...

Jól tettem hogy 4-5 hetes terhesen véreztem és orvoshoz mentem?

Figyelt kérdés
Igazából ez csak megerősítés magamnak, mert pozi lett a tesztem, kb. 4-5 hetes lehettem, és tegnap beindult a vérzés. Aznap éjjel kórházba mentem, kaptam Ergam cseppeket. Szerintetek jól tettem? Végülis nem vágtak ki azon nyomban, a dokim meg azt mondja szedjem. Reméltem meg tudják menteni, de valahol éreztem hogy ez butaság.

2016. aug. 10. 12:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor okos tojas magyarazd meg nekem hogy a progreszteron miatti veteleseket hogy kell gyogyitani? En is elveteltem volna ha nem kapos progreszteron potlast. Annyira alacsony volt a szint hogy azert kezdtem el verezni. Es lass csodat oks tojas. Ma mar 8 eves a lanyom mert segitett a progreszteron!!!! Sztem ne azokkal okoskodj akik ikosabbak nalad es raadasul talasztaltabbak is. Mert nekem ezt nem magyarazod meg hogy placebo. !!!!!
2016. aug. 11. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne utrogestant nem.lenne egészséges gyerekem. Sajnos hormonzavarom van, minden babám elmenbe ha nem kapnék pótlást!!

Sajnálom ami Veled történt!! Jól tetted hogy dokihoz mentél! Akár méhen kívúli is lehetett volna, ha vérzés akkor doki. Remélem hamar boldog anyuka leszel! ;-)

2016. aug. 11. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!